ngongkowan

"Balik deui ka Pipa

Rakan:

yhan-logo-web

Jenis Aset:

Immuno-Oncology

Latar Mitra:

Yuhan Corporation mangrupikeun salah sahiji perusahaan farmasi Korea panggedéna, diadegkeun langkung ti 80 taun ka pengker

Rincian Kemitraan:

Joint Venture ngaranna ImmuneOncia Therapeutics, LLC

Difokuskeun ngembangkeun sareng komersilkeun sajumlah antibodi pamariksaan imun pikeun malignancies hematologis sareng tumor padet


Rakan:

Jenis Aset:

Immuno-Oncology

Latar Mitra:

Lee's Pharm mangrupikeun perusahaan biopharma umum kalayan operasi langkung ti 20 taun di Cina sareng ayeuna nuju pasar 14 produk di RRC.

Rincian Kemitraan:

Sorrento parantos ngalisensikeun hak ekslusif ka Lee's Pharm pikeun ngembangkeun sareng komersilkeun pinuh manusa anti-PD-L1 mAb STI-A1014 pikeun pasar Cina anu langkung ageung.


Rakan:

celelarity-logo-web

Jenis Aset:

Terapi sélular

Latar Mitra:

Celularity mangrupikeun spin-off ti Celgene Corporation anu museurkeun kana terapi sél anu diturunkeun plasénta sareng anu diturunkeun tina getih.

Rincian Kemitraan:

Investasi Equity sareng Perwakilan Dewan


Rakan:

mabpharm-logo01

Jenis Aset:

Immuno-onkologi

Latar Mitra:

MABPHARM mangrupikeun perusahaan biopharma anu fokus dina R&D sareng produksi ubar énggal sareng "Biobetters" pikeun kanker sareng panyakit otoimun.

Rincian Kemitraan:

Sorrento gaduh lisénsi éksklusif pikeun komersialisasi opat Biobetters anu parantos réngsé studi Fase 3 di Cina pikeun pasar Amérika Kalér, Éropa sareng Jepang.


Di Sorrento, kami milarian kerjasama sareng kolaborasi anu kuat salaku panggerak kritis tina strategi kami pikeun nyorong wates élmu sareng nganteurkeun terapi anu ngarobih kahirupan ka pasien supados aranjeunna tiasa hirup langkung séhat sareng langkung bahagia.