Histori

« Kthehu te Pipeline

Arritjet tona:

Sorrento ka pasur një udhëtim të gjatë nga një fillim modest në një biofarmë të larmishme që zbulon dhe zhvillon mjekësi që ndryshon jetën.

2009

I themeluar

2013

Asetet e fituara të Resiniferatoksinës (RTX) nëpërmjet blerjes së Sherrington Pharmaceuticals Inc.
Teknologjitë e fituara të konjugimit të antitrupave të barnave (ADC) nëpërmjet blerjes së Concortis Biosystems Corp.

2014

PD-L1 jashtë licencimit për tregun e Kinës së Madhe për Lee's Pharm

2016

Formuar ImmuneOncia JV me Yuhan Pharmaceuticals
E bleu ZTlido® nëpërmjet shumicës së aksioneve në Scilex Pharmaceuticals
Bleu Bioser Corporation për operacionet e prodhimit të cGMP
Formuar Levena Suzhou Biopharma Co. LTD për shërbimet e konjugimit të barnave antitrupore (ADC)

2017

E fituar platformën e Virusit Oncolytic nëpërmjet blerjes së Virttu Biologics Limited
Formuar Celularity me Celgene dhe United Therapeutics

2018

Fituar Sofusa® Sistemi i shpërndarjes limfatike nga Kimberly-Clark

2019

Përvetësoi Semnur Pharmaceuticals
Formuar Scilex Holding për të konsoliduar bashkimin e Scilex Pharma dhe Semnur Pharma

2020

Abivertinib i licencuar ekskluzivisht nga ACEA Therapeutics për të gjitha indikacionet në mbarë botën, me përjashtim të Kinës
Platforma diagnostikuese e licencuar ekskluzivisht HP-LAMP nga Universiteti i Kolumbisë për zbulimin e koronaviruseve dhe viruseve të gripit
Bleva SmartPharm Therapeutics

2021

I fituar ACEA Therapeutics

2022

Fituar Virexhealth