COVISTIX/COVIMARK

« Назад на гасоводот

COVISTIX™ и COVIMARK™* (Антиген тест за откривање на вирусот SARS-CoV-2 во назален брис)

ЕДНОСТАВНО:
Процедура за тестирање во 3 чекори

РАПИД: 
Дава резултати за 15 минути или помалку

ПОГОДНО:
Назален брис со едноставни упатства во 3 чекори и видливо читање

ТОЧЕН:
Високо чувствителна имуноанализа N-антигенски латерален проток базиран на платина колоидна за откривање на вирусот САРС-КоВ-2 (открива подваријанти на Омикрон и Омикрон)

чекори

* Заштитен знак како COVISTIX™ во Мексико и Бразил. COVIMARK™ во сите други географии