Вработувања

Кариери на Sorrento Therapeutics, Inc

Sorrento Therapeutics, Inc. е работодавач со еднакви можности и им нуди на кандидатите атрактивна плата и сеопфатен пакет бенефиции кој вклучува опции за акции, медицинско, стоматолошки, животно и инвалидско осигурување, 401 илјади и платени одмори.