Partnership

"Bali menyang Pipa

Mitra:

yhan-logo-web

Tipe Aset:

Immuno-Oncology

Latar mburi mitra:

Yuhan Corporation minangka salah sawijining perusahaan farmasi Korea paling gedhe, didegake luwih saka 80 taun kepungkur

Detail Kemitraan:

Joint Venture jenenge ImmuneOncia Therapeutics, LLC

Fokus kanggo ngembangake lan komersialisasi sawetara antibodi checkpoint imun kanggo ganas hematologis lan tumor padhet


Mitra:

Tipe Aset:

Immuno-Oncology

Latar mburi mitra:

Lee's Pharm minangka perusahaan biopharma umum kanthi operasi luwih saka 20 taun ing China lan saiki pasar 14 produk ing RRC.

Detail Kemitraan:

Sorrento wis lisensi hak eksklusif kanggo Lee's Pharm kanggo ngembangake lan komersialisasi anti-PD-L1 mAb STI-A1014 manungsa kanggo pasar China sing luwih gedhe


Mitra:

celularity-logo-web

Tipe Aset:

Terapi Seluler

Latar mburi mitra:

Celularity minangka spin-off saka Celgene Corporation sing fokus ing terapi sel sing asale saka plasenta lan getih.

Detail Kemitraan:

Investasi Ekuitas lan Perwakilan Dewan


Mitra:

mabpharm-logo01

Tipe Aset:

Imuno-onkologi

Latar mburi mitra:

MABPHARM minangka perusahaan biopharma sing fokus ing R&D lan produksi obat-obatan anyar lan "Biobetters" kanggo kanker lan penyakit otoimun.

Detail Kemitraan:

Sorrento duwe lisensi eksklusif kanggo komersialisasi papat Biobetters sing wis ngrampungake pasinaon Tahap 3 ing China kanggo pasar Amerika Utara, Eropa lan Jepang


Ing Sorrento, kita ngupaya kemitraan lan kolaborasi sing kuat minangka pembalap kritis saka strategi kita kanggo nyurung wates ilmu pengetahuan lan ngirim terapi sing ngowahi urip kanggo pasien supaya bisa urip luwih sehat lan luwih bahagia.