Integritetspolicy

« Tillbaka till Pipeline

POLICY

Ikraftträdandedatum: 14 juni 2021

Denna integritetspolicy (“Integritetspolicy”) förklarar hur Sorrento Therapeutics, Inc. och dess dotterbolag och dotterbolag (tillsammans, "Sorrento, ""us, ""we, "Eller"vår”) samlar in, använder och delar din personliga information i samband med de webbplatser, applikationer och portaler vi driver som länkar till denna integritetspolicy (tillsammans ”Plats”), våra sidor på sociala medier och vår e-postkommunikation (tillsammans och tillsammans med webbplatsen, ”Service").

Denna integritetspolicy gäller inte nödvändigtvis för personlig information som du kan ha tillhandahållit eller kommer att tillhandahålla oss i andra inställningar än av eller via webbplatsen. Separata eller ytterligare sekretesspolicyer kan gälla för personlig information som på annat sätt samlas in av Sorrento, till exempel i samband med våra kliniska prövningar, patientlaboratorietjänster eller COVISTIX-produkter. Sorrento förbehåller sig rätten att när som helst ändra denna integritetspolicy. Om vi ​​gör ändringar som ändrar hur vi samlar in, använder eller delar personlig information, kommer vi att publicera dessa ändringar i denna integritetspolicy. Du bör granska denna integritetspolicy regelbundet så att du håller dig uppdaterad om våra senaste policyer och praxis. Vi kommer att notera ikraftträdandet av den senaste versionen av vår sekretesspolicy överst i denna sekretesspolicy. Din fortsatta användning av tjänsten efter att ändringar har publicerats innebär att du accepterar sådana ändringar.

INKOLLERING AV PERSONLIG INFORMATION

  1. Personlig information du tillhandahåller.  Vi kan komma att samla in följande personuppgifter som du tillhandahåller genom vår tjänst eller på annat sätt:
    • Kontaktinformation, som namn, e-postadress, postadress, telefonnummer och plats.
    • Professionell information, såsom jobbtitel, organisation, NPI-nummer eller expertområde.
    • Kontoinformation, såsom användarnamnet och lösenordet du skapar om du går in på vår kundportal, tillsammans med andra registreringsuppgifter.
    • preferenser, till exempel dina marknadsförings- eller kommunikationspreferenser.
    • Trygghet i vårdförloppet, inklusive information kopplad till dina förfrågningar till oss och all feedback du ger när du kommunicerar med oss.
    • Sökande information, såsom ditt CV, CV, anställningsintressen och annan information du kan lämna när du ansöker om ett jobb eller en möjlighet hos oss eller begär information om anställningsmöjligheter via Tjänsten.
    • Annan information som du väljer att tillhandahålla men som inte är specifikt listad här, som vi kommer att använda enligt beskrivningen i denna integritetspolicy eller som på annat sätt avslöjas vid tidpunkten för insamlingen.
  2. Personlig information som samlas in automatiskt. Vi, våra tjänsteleverantörer och våra affärspartners kan automatiskt logga information om dig, din dator eller din mobila enhet och din aktivitet över tid på vår tjänst och andra webbplatser och onlinetjänster, såsom:
    • Onlineaktivitetsinformation, till exempel webbplatsen du besökte innan du surfade till tjänsten, sidor eller skärmar du tittade på, hur länge du spenderade på en sida eller skärm, navigeringsvägar mellan sidor eller skärmar, information om din aktivitet på en sida eller skärm, åtkomsttider och tillträdes varaktighet.
    • Enhetsinformation, såsom din dators eller mobila enhets operativsystemtyp och versionsnummer, trådlös operatör, tillverkare och modell, webbläsartyp, skärmupplösning, IP-adress, unika identifierare och allmän platsinformation som stad, stat eller geografiskt område.
  3. Cookies och liknande tekniker. Liksom många onlinetjänster använder vi cookies och liknande tekniker för att underlätta en del av vår automatiska datainsamling, inklusive:
    • Cookies, som är textfiler som webbplatser lagrar på en besökares enhet för att unikt identifiera besökarens webbläsare eller för att lagra information eller inställningar i webbläsaren i syfte att hjälpa dig att navigera mellan sidor effektivt, komma ihåg dina inställningar, aktivera funktionalitet, hjälpa oss att förstå användaraktivitet och mönster, och underlätta onlineannonsering. För mer information, besök vår Cookiepolicy.
    • Webbfyrar, även känd som pixeltaggar eller tydliga GIF:er, som vanligtvis används för att visa att en webbsida eller e-post har öppnats eller att visst innehåll har setts eller klickats, vanligtvis för att sammanställa statistik om användningen av webbplatser och framgången för marknadsföringskampanjer.
  4. Personlig information mottagen från tredje part. Vi kan också få personlig information om dig från tredje part, såsom våra affärspartners, kunder, leverantörer, dotterbolag och dotterbolag, dataleverantörer, marknadsföringspartners och offentligt tillgängliga källor, såsom sociala medieplattformar. 
  5. Hänvisningar. Användare av Tjänsten kan ha möjlighet att hänvisa kollegor eller andra kontakter till oss och dela sina kontaktuppgifter. Vänligen ge oss inte någons kontaktinformation om du inte har deras tillåtelse att göra det.
  6. Känslig personlig information. Såvida vi inte specifikt begär det ber vi dig att inte förse oss med någon känslig personlig information (t.ex. information relaterad till ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religion eller annan övertygelse, hälsa, biometriska eller genetiska egenskaper, kriminell bakgrund eller medlemskap i fackföreningar ) på eller genom tjänsten eller på annat sätt till oss.

ANVÄNDNING AV PERSONLIG INFORMATION

Vi kan komma att använda din personliga information för följande syften och som i övrigt beskrivs antingen i denna integritetspolicy eller vid tidpunkten för insamlingen.

  1. Att tillhandahålla tjänsten. Vi kan använda din personliga information för att:
    • tillhandahålla och driva tjänsten och vår verksamhet;
    • övervaka och förbättra din upplevelse av tjänsten;
    • skapa och underhålla ditt konto på våra applikationer eller portaler;
    • granska och svara på dina förfrågningar eller förfrågningar;
    • kommunicera med dig om tjänsten och annan relaterad kommunikation; och
    • tillhandahålla material, produkter och tjänster du efterfrågar.
  2. Forskning och utveckling.  Vi kan komma att använda din information för forsknings- och utvecklingsändamål, inklusive för att förbättra tjänsten, förstå och analysera användningstrender och preferenser för våra användare och utveckla nya funktioner, funktionalitet och tjänster. Som en del av dessa aktiviteter kan vi skapa aggregerad, avidentifierad eller annan anonym data från personlig information som vi samlar in. Vi gör personlig information till anonym information genom att ta bort information som gör uppgifterna personligt identifierbara för dig. Vi kan använda denna anonyma information och dela den med tredje part för våra lagliga affärsändamål, inklusive för att analysera och förbättra Tjänsten och marknadsföra vår verksamhet.
  3. Direktmarknadsföring. Vi kan skicka dig Sorrento-relaterad eller annan direkt marknadsföringskommunikation som tillåts enligt lag. Du kan välja bort vår marknadskommunikation enligt beskrivningen i avsnittet "Dina val" nedan.  
  4. Intressebaserad reklam. Vi kan samarbeta med tredjepartsreklamföretag och sociala medieföretag för att hjälpa oss att marknadsföra vår verksamhet och visa annonser på vår tjänst och andra webbplatser. Dessa företag kan använda cookies och liknande tekniker för att samla in information om dig (inklusive enhetsdata och onlineaktivitetsdata som beskrivs ovan) över tid över vår tjänst och andra webbplatser och tjänster eller din interaktion med våra e-postmeddelanden, och använda den informationen för att visa annonser som de tror kommer att intressera dig. Du kan lära dig mer om dina val för att begränsa intressebaserad annonsering i avsnittet "Dina val" nedan. 
  5. Rekrytering och handläggning av ansökningar.  I samband med våra rekryteringsaktiviteter eller dina ansökningar eller förfrågningar om anställningsmöjligheter hos Sorrento via Tjänsten, kan vi använda dina personuppgifter för att utvärdera ansökningar, svara på förfrågningar, granska referenser, kontaktreferenser, utföra bakgrundskontroller och andra säkerhetsgranskningar och i övrigt använda personuppgifter för HR- och anställningsrelaterade ändamål.
  6. Att följa lagar och förordningar. Vi kommer att använda din personliga information som vi anser vara nödvändiga eller lämpliga för att följa tillämpliga lagar, lagliga förfrågningar och rättsliga processer, såsom för att svara på stämningar eller förfrågningar från statliga myndigheter.
  7. För efterlevnad, bedrägeriförebyggande och säkerhet. Vi kan komma att använda din personliga information och avslöja den till brottsbekämpande myndigheter, myndigheter och privata parter som vi anser nödvändiga eller lämpliga för att: (a) upprätthålla säkerheten, säkerheten och integriteten för vår tjänst, produkter och tjänster, företag, databaser och andra tekniska tillgångar; (b) skydda våra, dina eller andras rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom (inklusive genom att göra och försvara rättsliga anspråk); (c) granska våra interna processer för efterlevnad av juridiska och kontraktuella krav och interna policyer; (d) upprätthålla villkoren som styr tjänsten; och (e) förhindra, identifiera, utreda och avskräcka bedräglig, skadlig, otillåten, oetisk eller olaglig aktivitet, inklusive cyberattacker och identitetsstöld.
  8. Med ditt samtycke. I vissa fall kan vi specifikt be dig om ditt samtycke till att samla in, använda eller dela din personliga information, till exempel när det krävs enligt lag.

DELNING AV PERSONINFORMATION

Vi kan komma att dela din personliga information med de enheter och individer som anges nedan eller som på annat sätt beskrivs i denna integritetspolicy eller vid insamlingsplatsen.

  1. Relaterade företag.  Vi kan komma att dela information som samlats in om dig med vilken medlem som helst i vår företagsgrupp, inklusive dotterbolag, vårt ultimata holdingbolag och dess dotterbolag. Till exempel kommer vi att dela din personliga information med våra närstående företag för att tillhandahålla våra produkter och tjänster till dig, där andra företag inom vår koncern utför delar av det fullständiga tjänsteutbudet.
  2. Tjänsteleverantörer.  Vi delar personlig information med tredje part och individer som utför funktioner för vår räkning och hjälper oss att driva vår verksamhet. Till exempel hjälper tjänsteleverantörer oss att utföra webbhotell, underhållstjänster, databashantering, webbanalys, marknadsföring och andra ändamål.
  3. Annonspartners.  Vi kan också dela personlig information som samlas in om dig med tredje parter som vi samarbetar med för reklamkampanjer, tävlingar, specialerbjudanden eller andra evenemang eller aktiviteter i samband med vår tjänst, eller som samlar in information om din aktivitet på tjänsten och andra onlinetjänster för att hjälpa oss att marknadsföra våra produkter och tjänster och/eller använda hashade kundlistor som vi delar med dem för att leverera annonser till dig och till liknande användare på deras plattformar.
  4. Företagsöverlåtare.  Vi kan avslöja personlig information som samlats in om dig med tredje part i samband med affärstransaktioner (eller potentiella transaktioner) som involverar en fusion, försäljning av företagsaktier eller tillgångar, finansiering, förvärv, konsolidering, omorganisation, avyttring eller upplösning av hela eller delar av företaget. av vår verksamhet (inklusive i samband med en konkurs eller liknande förfarande).
  5. Myndigheter, brottsbekämpning och andra.  Vi kan också avslöja information som samlats in om dig till brottsbekämpande myndigheter, myndigheter och privata parter, om avslöjandet är nödvändigt för att följa tillämplig lag eller förordning, som svar på en stämning, domstolsbeslut, statlig utredning eller annan rättsprocess, eller som vi anser nödvändigt för efterlevnads- och skyddssyften som beskrivs i avsnittet "Användning av personlig information" ovan.
  6. Professionella rådgivare.  Vi kan komma att dela din personliga information med personer, företag eller professionella företag som ger Sorrento råd och rådgivning inom redovisning, administrativa, juridiska, skattemässiga, finansiella, inkassofrågor och andra frågor.

INTERNATIONELL ÖVERFÖRING AV PERSONINFORMATION

Vissa Sorrento-företag har sitt huvudkontor i USA, och vi har tjänsteleverantörer i USA och andra länder. Din personliga information kan samlas in, användas och lagras i USA eller andra platser utanför ditt hemland. Integritetslagar på de platser där vi hanterar din personliga information kanske inte är lika skyddande som integritetslagarna i ditt hemland. Genom att tillhandahålla din personliga information, där tillämplig lag tillåter, samtycker du härmed specifikt och uttryckligen till sådan överföring och behandling och insamlingen, användningen och avslöjandet som anges häri eller i tillämpliga tjänstevillkor.

Europeiska användare kan se avsnittet nedan med rubriken "Meddelande till europeiska användare" för ytterligare information om eventuella överföringar av din personliga information.

SÄKERHET

Ingen metod för överföring över internet, eller metod för elektronisk lagring, är helt säker. Även om vi gör rimliga ansträngningar för att skydda din personliga information från risker som uppstår genom obehörig åtkomst eller förvärv, kan vi inte garantera säkerheten för din personliga information.

ANDRA WEBBPLATSER OCH TJÄNSTER

Tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser och onlinetjänster som drivs av tredje part. Dessa länkar är inte ett stöd för, eller representation som vi är anslutna till, någon tredje part. Dessutom kan vårt innehåll inkluderas på webbsidor eller onlinetjänster som inte är associerade med oss. Vi kontrollerar inte tredje parts webbplatser eller onlinetjänster, och vi är inte ansvariga för deras handlingar. Andra webbplatser och tjänster följer olika regler angående insamling, användning och delning av din personliga information. Vi uppmuntrar dig att läsa sekretesspolicyn för andra webbplatser och onlinetjänster du använder.

DINA VAL

I det här avsnittet beskriver vi de rättigheter och val som är tillgängliga för alla användare.

  1. Promotional Emails. Du kan välja bort marknadsföringsrelaterade e-postmeddelanden genom att följa instruktionerna för att välja bort eller avsluta prenumerationen längst ned i e-postmeddelandet, eller genom att kontakta oss enligt beskrivningen nedan. Du kan fortsätta att få tjänsterelaterade och andra icke-marknadsföringsmeddelanden.
  2. Cookies. Besök gärna vår Policy för kakor för mer information.
  3. Annonsval. Du kan begränsa användningen av din information för intressebaserad reklam genom att blockera tredjepartscookies i din webbläsarinställningar, använda plugin-program/tillägg för webbläsare och/eller använda inställningarna för din mobila enhet för att begränsa användningen av reklam-ID:t som är kopplat till din mobila enhet. Du kan också välja bort intressebaserade annonser från företag som deltar i följande branschopt-out-program genom att besöka de länkade webbplatserna: Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp), European Interactive Digital Advertising Alliance (för europeiska användare – http://www.youronlinechoices.eu/), och Digital Advertising Alliance (optout.aboutads.info). De opt-out-inställningar som beskrivs här måste ställas in på varje enhet och/eller webbläsare som du vill att de ska gälla för. Observera att vi också kan arbeta med företag som erbjuder sina egna opt-out-mekanismer eller som inte deltar i de opt-out-mekanismer som beskrivs ovan, så även efter att ha valt bort kan du fortfarande få vissa cookies och intressebaserade annonser från andra företag. Om du väljer bort intressebaserade annonser kommer du fortfarande att se annonser online men de kan vara mindre relevanta för dig.
  4. Inte Spåra. Vissa webbläsare kan vara konfigurerade för att skicka "Spåra inte"-signaler till de onlinetjänster som du besöker. Vi svarar för närvarande inte på "Spåra inte" eller liknande signaler. Om du vill veta mer om "Spåra inte", besök http://www.allaboutdnt.com.
  5. Avböjer att tillhandahålla information. Vi behöver samla in personlig information för att tillhandahålla vissa tjänster. Om du inte tillhandahåller den information som efterfrågas kanske vi inte kan tillhandahålla dessa tjänster.

MEDDELANDE TILL EUROPEISKA ANVÄNDARE

Informationen i detta avsnitt gäller endast för individer i Europeiska unionen, Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och Storbritannien (tillsammans "Europa").

Om inte annat anges är hänvisningar till "personlig information" i denna integritetspolicy likvärdiga med "personuppgifter" som regleras av europeisk dataskyddslagstiftning. 

  1. Regulator.  I tillämpliga fall är den personuppgiftsansvarige för din personliga information som omfattas av denna integritetspolicy i enlighet med europeisk dataskyddslagstiftning Sorrento-enheten som tillhandahåller webbplatsen eller tjänsten.
  2. Rättslig grund för behandling. Den rättsliga grunden för vår behandling av dina personuppgifter enligt beskrivningen i denna integritetspolicy kommer att bero på typen av personlig information och det specifika sammanhang i vilket vi behandlar den. De rättsliga grunderna vi vanligtvis förlitar oss på anges i tabellen nedan. Vi litar på våra legitima intressen som vår rättsliga grund endast där dessa intressen inte åsidosätts av påverkan på dig (såvida vi inte har ditt samtycke eller vår behandling på annat sätt krävs eller tillåts enligt lag). Om du har frågor om den rättsliga grunden för hur vi behandlar dina personuppgifter, kontakta oss på privacy@sorrentotherapeutics.com.
Bearbetningssyfte (som beskrivs ovan i avsnittet "Användning av personlig information")Rättslig grund
Att tillhandahålla tjänstenBehandling är nödvändig för att utföra avtalet som styr vår drift av Tjänsten, eller för att vidta åtgärder som du begär innan du anlitar våra tjänster. Där vi inte kan behandla dina personuppgifter på det sätt som krävs för att driva Tjänsten på grund av avtalsenlig nödvändighet, behandlar vi dina personuppgifter för detta ändamål baserat på vårt berättigade intresse av att förse dig med de produkter eller tjänster du har tillgång till och begär. 
Forskning och utvecklingBehandlingen baseras på våra legitima intressen av att utföra forskning och utveckling enligt beskrivningen i denna integritetspolicy.
Direktmarknadsföring  Behandlingen baseras på ditt samtycke där detta samtycke krävs enligt tillämplig lag. Där sådant samtycke inte krävs enligt tillämplig lag, behandlar vi dina personuppgifter för dessa ändamål baserat på våra legitima intressen av att marknadsföra vår verksamhet och visa dig anpassat relevant innehåll.
Intressebaserad reklamBehandlingen baseras på ditt samtycke där detta samtycke krävs enligt tillämplig lag. Där vi förlitar oss på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla det på det sätt som anges när du samtycker eller i tjänsten. 
Att behandla ansökningarBehandlingen baseras på våra legitima intressen av att utföra forskning och utveckling enligt beskrivningen i denna integritetspolicy.
Att följa lagar och förordningarBehandlingen är nödvändig för att uppfylla våra juridiska skyldigheter eller baserat på våra legitima intressen av rekrytering och anställning. I vissa fall kan behandlingen också baseras på ditt samtycke. Där vi förlitar oss på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla det på det sätt som anges när du samtycker eller i tjänsten. 
För efterlevnad, bedrägeriförebyggande och säkerhetBehandlingen är nödvändig för att följa våra juridiska skyldigheter eller baserat på våra legitima intressen av att skydda våra eller andras rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom.
Med ditt samtyckeBehandlingen baseras på ditt samtycke. Där vi förlitar oss på ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla det på det sätt som anges när du samtycker eller i tjänsten. 
  1. Använd för nya ändamål. Vi kan komma att använda din personliga information av skäl som inte beskrivs i denna integritetspolicy där det är tillåtet enligt lag och anledningen är förenlig med det syfte för vilket vi samlade in dem. Om vi ​​behöver använda dina personuppgifter för ett icke-relaterat ändamål kommer vi att meddela dig och förklara den tillämpliga rättsliga grunden. 
  2. Retentionstid. Vi kommer att behålla dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla syftet med insamlingen, inklusive i syfte att uppfylla alla juridiska, redovisnings- eller rapporteringskrav, för att upprätta och försvara rättsliga anspråk, för att förebygga bedrägeri, eller så länge som krävs för att uppfylla våra juridiska skyldigheter. 

    För att bestämma lämplig lagringsperiod för personlig information, tar vi hänsyn till mängden, arten och känsligheten hos den personliga informationen, den potentiella risken för skada från obehörig användning eller avslöjande av din personliga information, de syften för vilka vi behandlar dina personuppgifter och om vi kan uppnå dessa syften på andra sätt och de tillämpliga juridiska kraven.
  3. Dina rättigheter. Europeiska dataskyddslagar ger dig vissa rättigheter angående din personliga information. Du kan be oss att vidta följande åtgärder i samband med din personliga information som vi har:
    • Tillgång. Ge dig information om vår behandling av dina personuppgifter och ger dig tillgång till dina personuppgifter.
    • Correct. Uppdatera eller korrigera felaktigheter i dina personuppgifter.
    • Radera. Radera din personliga information.
    • Transfer. Överför en maskinläsbar kopia av din personliga information till dig eller en tredje part som du väljer.
    • begränsa. Begränsa behandlingen av dina personuppgifter.
    • Ändamålet. Invända mot vår tillit till våra legitima intressen som grunden för vår behandling av din personliga information som påverkar dina rättigheter. 

      Du kan skicka in dessa förfrågningar genom att kontakta oss på privacy@sorrentotherapeutics.com eller på postadressen nedan. Vi kan begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och behandla din begäran. Tillämplig lag kan kräva eller tillåta oss att avslå din begäran. Om vi ​​avslår din begäran kommer vi att berätta varför, med förbehåll för juridiska begränsningar. Om du vill lämna in ett klagomål om vår användning av din personliga information eller vårt svar på dina förfrågningar om din personliga information, kan du kontakta oss eller skicka in ett klagomål till dataskyddstillsynsmyndigheten i din jurisdiktion. Du kan hitta din dataskyddsregulator här
  4. Dataöverföring över gränserna. Om vi ​​överför din personliga information till ett land utanför Europa så att vi är skyldiga att tillämpa ytterligare skydd för din personliga information enligt europeiska dataskyddslagar, kommer vi att göra det. Kontakta oss för ytterligare information om sådana överföringar eller de specifika skyddsåtgärder som tillämpas.

KONTAKTA OSS

Om du har frågor eller funderingar om vår integritetspolicy eller andra integritets- eller säkerhetsproblem, vänligen maila oss på privacy@sorrentotherapeutics.com eller skriv till oss på adressen nedan: Sorrento Therapeutics, Inc.
4955 Styrelseplats
San Diego, Kalifornien 92121
ATTN: Lagligt