MOBIL T / DAR T

"Balik deui ka Pipa

CAR T (Chimeric Antigen Receptor-T Cell) 

Program terapi sélular Sorrento museurkeun kana Chimeric Antigen Receptor-T Cell (CAR T) pikeun imunoterapi sélular adoptive pikeun ngubaran tumor padet sareng cair. 

Program CAR T kalebet CD38, CEA sareng CD123.

Sorrento's CD38 CAR T nargétkeun sél CD38 anu éksprési luhur, anu tiasa ngawatesan karacunan on-target/off-tumor.

Calon CD38 CAR T perusahaan ayeuna keur dievaluasi dina sababaraha myeloma (MM). Program éta parantos suksés nunjukkeun kagiatan anti-tumor preclinical anu kuat dina modél sato sareng ayeuna nuju uji coba fase 1 di RRMM. Salaku tambahan, Sorrento parantos ngalaporkeun data tina uji Fase I ngeunaan antigen karsinoembrionik (CEA) anu diarahkeun program CAR T.

Pausahaan ieu assessing CD123 CAR T dina leukemia myeloid akut (AML).

DAR T (Sél Réséptor-T Antigén Dimérik)

Sorrento ngagunakeun téknologi knock-out knock-in (KOKI) proprietary pikeun ngaropea sél T turunan donor séhat normal pikeun ngarékayasa genetik aranjeunna pikeun nganyatakeun reséptor antigén dimérik kana réséptor sél T (TCR) alpha chain constant region (TRAC). Ku cara kieu, TRAC dileungitkeun sareng antigen dilebetkeun kana lokus na. 

The Dimeric Antigen Receptor (DAR) ngagunakeun Fab tinimbang scFv dipaké ku Chimeric Antigen Receptor (CAR) sél T tradisional. Simkuring yakin DAR ieu geus ditémbongkeun dina studi preclinical spésifisitas gede, stabilitas jeung potency.

Reséptor Antigén Chimeric (CARs)

CAR T Cell Téhnologi ayeuna

Téknologi Next-Gen Dimeric Antigen Receptor (DAR).

Sorrento-Grafik-DART