Manufaktur

"Balik deui ka Pipa

Manufaktur Yudisial (Antibodi, Terapi Sél)

Fasilitas manufaktur antibodi cGMP canggih sareng terapi sél anu aya di San Diego, CA, mimitina dirancang janten fasilitas multi-produk pikeun ngahasilkeun protéin sareng antibodi anu dimurnikeun bulk pikeun dianggo salaku terapi. Fasilitas anu didesain ulang nyumponan sarat cGMP anu lumaku pikeun pembuatan Narkoba Anyar Investigational, sareng ayeuna kalebet kamampuan pikeun terapi sélular.

Bioserv Aseptic Eusian jeung Rengse Kontrak Fasilitas Manufaktur

Ayeuna bagian tina kamampuan inti Sorrento, Bioserv, organisasi jasa manufaktur kontrak cGMP dicandak sareng terpadu. Kalayan fasilitas / kamar bersih sareng sistem kualitas dewasa, Bioserv nyayogikeun jasa eusian / finish aseptik sareng non-aseptik kalebet lyophilization pikeun biotéhnologi, industri farmasi sareng diagnostik, ogé labél / kitting sareng suhu kamar anu dikontrol jangka panjang, neundeun tiis sareng beku.

bioserve

Fasilitas Produksi Virus Oncolytic Camino Santa Fe

Fasilitas produksi virus Sorrento kalebet pamekaran prosés sareng laboratorium uji analitik ogé kamar bersih cGMP. Operasi anu dirojong kalebet kultur sél, purifikasi, ngeusian sareng ngarengsekeun prosés ogé pangwangunan assay analitik sareng uji kontrol kualitas. Fasilitas ieu dilisensikeun ku Cabang Pangan sareng Narkoba CA sareng parantos suksés ngahasilkeun zat ubar sareng produk ubar pikeun uji klinis pra-klinis, FASE I sareng FASE II.

Konjugasi ADC, Payload sareng Fasilitas Sintésis Linker

Sorrento ngoperasikeun fasilitas cGMP na pikeun produksi Antibody Drug Conjugate (ADC) di Suzhou, Cina, dina nami merek Levena Biopharma. Situs éta parantos beroperasi ti saprak 2016 sareng tiasa ngadukung produksi cGMP klinis tina tautan ubar ogé konjugasi antibodi. Kalayan kamampuan pangrojong analitis lengkep sareng fasilitas anu dilengkepan pikeun nanganan API (isolator) anu kuat, situs ieu parantos ngadukung langkung ti 20 bets klinis pikeun uji klinis di sakuliah dunya.

Sofusa Panalungtikan sarta Fasilitas Manufaktur

Kamampuhan manufaktur SOFUSA di Atlanta, GA kalebet téknik nanofabrikasi presisi disamping perakitan sareng uji komponén alat. Operasi ieu tiasa ngadukung manufaktur alat khusus pikeun ngadukung studi praklinis sareng uji klinis Fase I sareng II. Sajaba ti éta, puseur panalungtikan SOFUSA mangrupakeun lab sato leutik fungsi pinuh ku kaayaan-of-nu-seni kamampuhan Imaging (NIRF, IVIS, PET-CT) pikeun pinuh characterize dampak pangiriman limfatik relatif ka injections tradisional jeung infusions.

 Tingali Situs »

sofusa-graphic01
sofusa