Përmbledhje

« Kthehu te Pipeline

Ne aplikojmë shkencën më të fundit për të krijuar terapi novatore që do të përmirësojnë jetën e atyre që vuajnë nga kanceri, dhimbjet e vështira dhe COVID-19.

Kancer është gjenetikisht i larmishëm, shumë adaptues, vazhdimisht mutues dhe praktikisht i padukshëm për sistemin imunitar. Qasja jonë ndaj terapisë së kancerit bazohet në besimin se pacientët do të kenë nevojë për një qasje multimodale, të shumëanshme - duke synuar një grup të vetëm ose të ndryshëm objektivash qelizore dhe duke sulmuar ato në disa fronte - njëkohësisht ose në vazhdimësi, shpesh dhe pa pushim.

Qasja jonë për të luftuar kancerin është bërë e mundur nga një portofol unik imuno-onkologjik (“IO”), i përbërë nga një gamë e gjerë asetesh inovative dhe sinergjike, si një bibliotekë e gjerë e antitrupave plotësisht njerëzore (“G-MAB™”) që mund të të përdoren më vete ose të përfshihen në qasjet e synimit të kancerit, duke përfshirë:

Këto asete plotësohen nga një pajisje inovative e synimit limfatik (Sofusa®) i projektuar për të dhënë antitrupa në sistemin limfatik, ku qelizat imune trajnohen për të luftuar kancerin. 

Ne kemi gjeneruar antitrupa njerëzorë kundër shumë objektivave të rëndësishëm në trajtimin e kancerit, duke përfshirë PD-1, PD-L1, CD38, CD123, CD47, c-MET, VEGFR2 dhe shumë objektiva të tjerë, të cilët janë në faza të ndryshme zhvillimi. Programet tona CAR-T përfshijnë fazën klinike CD38 CAR T. Terapitë që kombinojnë qasjet janë në vlerësimin e fazës paraklinike për mielomën e shumëfishtë, kancerin e mushkërive dhe kancere të tjera të të rriturve dhe fëmijëve.

  • Terapia CAR T (Receptori i Antigjenit Chimeric – Qelizat T) që modifikon qelizat T të vetë pacientit për të vrarë tumorin e tyre
  • Terapia DAR T (Dimeric Antigen Receptor - Qelizat T) e cila modifikon qelizat T të një donatori të shëndetshëm që të jenë reaktive ndaj tumorit të çdo pacienti, duke lejuar një trajtim "jashtë raftit" të tumorit të pacientit.
  • Konjugatët antitrup-drogë (“ADC”), dhe
  • Programet e virusit onkolitik (Seprehvir™, Seprehvec™)

“Portofoli ynë unik i aseteve të platformës IO është i pakrahasueshëm në industri. Ai përfshin frenuesit e pikës së kontrollit imunitar, antitrupa bispecifikë, konjugatët antitrupa-ilaçe (ADCs) si dhe terapitë qelizore të bazuara në receptorin kimerik të antigjenit (CAR) dhe receptorin e antigjenit dimerik (DAR), dhe së fundmi ne kemi shtuar viruse onkolitike (Seprehvir™, Seprehvec). ™). Çdo aset individualisht tregon premtime të mëdha; të bashkuar ne ndjejmë se ata kanë potencialin për të kapërcyer sfidat më të vështira të kancerit.”

– Dr. Henry Ji, CEO

Angazhimi ynë për të përmirësuar jetën e pacientëve me atë që aktualisht mendohet si dhimbje e vështirë demonstrohet gjithashtu nga përpjekja jonë e pamëshirshme për të zhvilluar një molekulë të vogël jo-opioid të klasit të parë (agonist TRPV1), Resiniferatoksinë ("RTX").

Resiniferatoksina ka potencialin të ndryshojë thellësisht qasjen ndaj menaxhimit të dhimbjes në një sërë indikacionesh, për shkak të efektit të fuqishëm dhe afatgjatë me një administrim të vetëm, por edhe për shkak të përfitimeve të profilit të saj jo-opioid.

RTX po përfundon provat para-bazike për indikacionet njerëzore si osteoartriti dhe dhimbja e kancerit në fund të jetës, me studime kryesore regjistrimi të planifikuara për të filluar gjysmën e dytë të 2020.

RTX është gjithashtu në prova kryesore për aplikim në qentë shoqërues me dhimbje të bërrylit artritik të vështirë për t'u menaxhuar. Duke qenë se kafshët shtëpiake janë pjesë e familjes, qasja jonë për zhvillimin e zgjidhjeve inovative të menaxhimit të dhimbjes ka për qëllim të jetë përfshirëse e specieve të tjera që duam!