Udhëheqje

Henri-Ji

Henri Ji

Kryetar, President dhe CEO
Mike-Royal

Mike Royal

Kryeshefi Mjekësore
Mark-Brunswick

Mark R. Brunswick

Zëvendës President i Lartë për Çështjet Rregullative
Robert-Allen

Robert D. Allen

Zëvendës President i lartë R&D
Xiao-Xi

Xiao Xu

Presidenti ACEA
shawn-sahebi

Shawn Sahebi

Zëvendës President i Lartë i Operacioneve Tregtare
jo-foto

Elizabeth Czerepak

Zëvendës Presidenti Ekzekutiv, Zyrtari Kryesor Financiar, Zyrtari Kryesor i Biznesit
Brian-Cooley

Brian Cooley

Zëvendës President i Lartë, Komunikimi i Korporatave dhe Marrëdhëniet me Investitorët
Bill-Farley

Bill Farley

Zëvendës Presidenti Zhvillimi i biznesit
Aleksis-Nahama

Aleksis Nahama

Senior Vice President Neurotherapeutics BU