immunotherapy

« Kthehu te Pipeline

G-MABTM Bibliotekë

Teknologjia e pronarit G-MAB e Sorrentos, e shpikur nga Dr. Ji, bazohet në përdorimin e transkriptimit të ARN-së për amplifikimin e domeneve variabël të antitrupave nga mbi 600 donatorë. 

Analiza e thellë e të dhënave të sekuencës së thellë të ADN-së tregoi se biblioteka G-MAB përmban më shumë se 10 kuadrilion (1016) sekuenca të dallueshme të antitrupave. Kjo e bën atë një nga bibliotekat më të mëdha të antitrupave plotësisht njerëzorë në industrinë biofarmaceutike. Deri më tani, Sorrento ka identifikuar me sukses antitrupa plotësisht njerëzorë kundër mbi 100 objektivave onkogjenë me ndikim të lartë klinikisht të rëndësishëm, duke përfshirë PD-1, PD-L1, CD38, CD123, CD47, VEGFR2 dhe CCR2.

Shkalla e suksesit të lartë të ekzaminimit (100+ objektiva klinikisht relevantë të shqyrtuar).

  • Diversitet shumë i lartë (2 x 1016 sekuenca të dallueshme të antitrupave)
  • Teknologji e pronarit (përforcim i ARN-së për gjenerimin e bibliotekës)

Aftësitë e prodhimit:

  • objekti cGMP
  • Aftësitë e plotësimit/përfundimit
  • Mbështetje e plotë analitike
g_MAB