Ortakëri

« Kthehu te Pipeline

partner:

yhan-logo-web

Lloji i aktivit:

Imuno-onkologjia

Sfondi i partnerit:

Yuhan Corporation është një nga kompanitë më të mëdha farmaceutike koreane, e themeluar mbi 80 vjet më parë

Detajet e Partneritetit:

Ndërmarrje e përbashkët me emrin ImmuneOncia Therapeutics, LLC

I fokusuar në zhvillimin dhe komercializimin e një numri të antitrupave të pikave të kontrollit imunitar për tumoret malinje hematologjike dhe tumoret e ngurta


partner:

Lloji i aktivit:

Imuno-onkologjia

Sfondi i partnerit:

Lee's Pharm është një kompani publike biofarmash me mbi 20 vjet operim në Kinë dhe aktualisht tregton 14 produkte në PRC.

Detajet e Partneritetit:

Sorrento ka licencuar të drejta ekskluzive për Lee's Pharm për të zhvilluar dhe komercializuar mAb STI-A1 plotësisht njerëzore anti-PD-L1014 për tregun më të madh kinez


partner:

celularitet-logo-web

Lloji i aktivit:

Terapia qelizore

Sfondi i partnerit:

Celularity është një spin-off nga Celgene Corporation që fokusohet në terapitë me qeliza që rrjedhin nga placenta dhe gjaku i kordonit

Detajet e Partneritetit:

Investimet e Ekuitetit dhe Përfaqësimi i Bordit


partner:

mabpharm-logo01

Lloji i aktivit:

Imuno-onkologjia

Sfondi i partnerit:

MABPHARM është një kompani biofarme që fokusohet në kërkimin dhe zhvillimin dhe prodhimin e barnave të reja dhe "Biobetters" për kancerin dhe sëmundjet autoimune.

Detajet e Partneritetit:

Sorrento ka një licencë ekskluzive për të komercializuar katër Biobetters që kanë përfunduar studimet e Fazës 3 në Kinë për tregjet e Amerikës së Veriut, Evropës dhe Japonisë


Në Sorrento, ne kërkojmë partneritete dhe bashkëpunime të forta si një shtytës kritik i strategjisë sonë për të shtyrë kufijtë e shkencës dhe për të ofruar terapi që ndryshojnë jetën për pacientët, në mënyrë që ata të mund të jetojnë jetë më të shëndetshme dhe më të lumtur.