Prodhim

« Kthehu te Pipeline

Prodhimi Gjyqësor (Antrupat, Terapitë me Qeliza)

Objekti i prodhimit të antitrupave cGMP dhe terapisë qelizore moderne, i vendosur në San Diego, CA, i projektuar fillimisht për të qenë një strukturë me shumë produkte për prodhimin e proteinave dhe antitrupave të pastruar në masë për t'u përdorur si terapeutikë. Objekti i ridizajnuar plotëson kërkesat e zbatueshme të cGMP për prodhimin e barnave të reja hetimore dhe tani përfshin aftësi për terapitë qelizore.

Bioserv Aseptic Fill and Finish Contract Facility Manufacturing

Tani pjesë e aftësive kryesore të Sorrentos, Bioser, një organizatë shërbimi prodhuese me kontratë cGMP, u ble dhe u integrua. Me ambiente/dhoma pastrimi dhe sisteme të cilësisë së pjekur, Bioser ofron shërbime mbushjeje/përfundimi aseptike dhe jo-aseptike, duke përfshirë liofilizimin për industritë e bioteknologjisë, farmaceutike dhe diagnostikuese, si dhe etiketimin/kompetimin dhe temperaturën e dhomës të kontrolluar afatgjatë, ruajtjen e ftohtë dhe të ngrirë.

bioserve

Objekti i prodhimit të virusit onkolitik Camino Santa Fe

Objekti i prodhimit viral të Sorrentos përfshin zhvillimin e procesit dhe laboratorët e testimit analitik, si dhe dhoma të pastra cGMP. Operacionet e mbështetura përfshijnë kulturën e qelizave, pastrimin, mbushjen dhe përfundimin e proceseve, si dhe zhvillimin e analizave analitike dhe testimin e kontrollit të cilësisë. Objekti është i licencuar nga Dega e Ushqimit dhe Barnave të CA dhe ka prodhuar me sukses substanca dhe produkte medikamentoze për provat klinike paraklinike, FAZA I dhe FAZA II.

Lehtësia e konjugimit ADC, ngarkesës dhe sintezës së lidhësit

Sorrento operon objektin e tij cGMP për prodhimin e Konjugatit të Barnave Antitrupore (ADC) në Suzhou, Kinë, nën emrin e markës Levena Biopharma. Faqja ka funksionuar që nga viti 2016 dhe mund të mbështesë prodhimin klinik cGMP të lidhësve të barnave, si dhe konjugimin e antitrupave. Me aftësi të plota mbështetëse analitike dhe një strukturë të pajisur për të trajtuar API (izolues) shumë të fuqishëm, siti ka mbështetur mbi 20 grupe klinike për prova klinike në mbarë botën.

Sofusa Research and Facility Facility

Aftësitë e prodhimit të SOFUSA në Atlanta, GA përfshijnë teknika precize të nanofabrikimit së bashku me montimin dhe testimin e komponentëve të pajisjes. Operacioni është në gjendje të mbështesë prodhimin e pajisjeve me porosi për të mbështetur studimet paraklinike dhe provat klinike të Fazës I dhe II. Përveç kësaj, qendra kërkimore SOFUSA është një laborator plotësisht funksional i kafshëve të vogla me aftësi imazherike më të fundit (NIRF, IVIS, PET-CT) për të karakterizuar plotësisht ndikimin e shpërndarjes limfatike në krahasim me injeksionet dhe infuzionet tradicionale.

 Vizitoni faqen »

sofusa-grafike01
sofusa