Politika Cookie

« Kthehu te Pipeline

POLITIKA KOKE

Kjo politikë e cookie-ve përshkruan se si shpjegon se si Sorrento Therapeutics, Inc. dhe filialet dhe filialet e saj (së bashku, "Sorrento, ""us, ""we, "Ose"tonë”) përdorin cookie dhe teknologji të ngjashme në lidhje me faqet e internetit, aplikacionet dhe portalet që ne operojmë që lidhen me këtë Politikë të Cookie-ve (së bashku, "Faqe”) për të ofruar, përmirësuar, promovuar dhe mbrojtur Faqen dhe siç përshkruhet ndryshe më poshtë. 

Çfarë është një cookie?

Një cookie është një pjesë e vogël e tekstit që dërgohet në shfletuesin tuaj kur vizitoni Faqen. Ai shërben një sërë funksionesh, si për shembull na mundëson të kujtojmë informacione të caktuara që na jepni ndërsa lundroni midis faqeve në sajt. Çdo cookie skadon pas një periudhe të caktuar kohore në varësi të asaj për çfarë e përdorim. Cookies janë të dobishme sepse na ndihmojnë ta bëjmë përvojën tuaj në sit më të këndshme. Ato na lejojnë të njohim pajisjen tuaj (p.sh. laptopin ose pajisjen tuaj celulare) në mënyrë që të mund të përshtatim përvojën tuaj të sitit. 

Pse përdorim cookies?

Ne përdorim cookie-t e palës së parë dhe të palës së tretë për disa arsye, të tilla si për t'ju lejuar të lundroni ndërmjet faqeve në mënyrë efikase, duke kujtuar preferencat tuaja, duke na lejuar të analizojmë se sa mirë po funksionon uebfaqja jonë dhe duke përmirësuar përvojën tuaj. Disa cookie kërkohen për arsye teknike në mënyrë që faqja jonë të funksionojë. Cookie të tjera na mundësojnë neve dhe palëve të treta me të cilat punojmë të gjurmojmë dhe synojmë interesat e vizitorëve në faqen tonë. Për shembull, ne përdorim cookie për të përshtatur përmbajtjen dhe informacionin që mund t'ju dërgojmë ose shfaqim dhe përndryshe të personalizojmë përvojën tuaj gjatë ndërveprimit me faqen tonë dhe për të përmirësuar funksionalitetin e shërbimeve që ofrojmë. Palët e treta gjithashtu shërbejnë cookie përmes faqes sonë për reklama, analiza dhe qëllime të tjera. Kjo përshkruhet më në detaje më poshtë. 

Çfarë cookie përdorim?

thelbësor

Këto cookie janë rreptësisht të nevojshme për t'ju ofruar Faqen dhe për të përdorur disa nga veçoritë e tyre, të tilla si aksesi në zona të sigurta. Për shkak se këto cookie janë rreptësisht të nevojshme për të ofruar Faqen, ju nuk mund t'i refuzoni ato pa ndikuar në funksionimin e sajtit tonë. Ju mund të jeni në gjendje të bllokoni ose fshini kukit thelbësorë duke ndryshuar cilësimet e shfletuesit tuaj.

Shembuj të kukive thelbësore që mund të përdorim përfshijnë shërbimet e mëposhtme:

Cookies
Adobe Typekit

Performanca dhe analitika, Personalizimi dhe Siguria

Këto cookie na ndihmojnë të analizojmë se si po aksesohen dhe përdoren Shërbimet, na mundësojnë të gjurmojmë performancën dhe të sigurojmë Faqen. Për shembull, ne përdorim kuki për të marrë njohuri në lidhje me përdoruesit dhe performancën e sajtit, si p.sh. shpejtësia e faqes ose për të na ndihmuar të personalizojmë faqen dhe shërbimet tona për ju, në mënyrë që të përmirësojmë përvojën tuaj.

Shembujt e kukive të performancës dhe analitikës, personalizimit dhe sigurisë që mund të përdorim përfshijnë shërbimet e mëposhtme:

Cookies
Google Analytics
Qerpiç
Relikt i ri
JetPack/Automatik

Mund të mësoni më shumë rreth kukit të Google Analytics duke klikuar këtu dhe se si Google mbron të dhënat tuaja duke klikuar këtu. Për të hequr dorë nga Google Analytics, mund të shkarkoni dhe instaloni shtesën e shfletuesit të tërheqjes nga Google Analytics, e disponueshme këtu.

Cookies të synimit ose reklamimit

Këto cookie përdoren për t'i bërë mesazhet reklamuese më të rëndësishme për ju dhe interesat tuaja. Ne ndonjëherë përdorim cookie të dorëzuara nga palë të treta për të gjurmuar performancën e reklamave tona. Për shembull, këto cookie kujtojnë se cilët shfletues kanë vizituar faqen tonë. Ky proces na ndihmon të menaxhojmë dhe gjurmojmë efektivitetin e përpjekjeve tona të marketingut.

Shembujt e kukive të synimit ose reklamimit që mund të përdorim përfshijnë shërbimet e mëposhtme:

Cookies
Google Ads
Menaxheri i Adobe Audience

Mund të mësoni më shumë rreth mënyrës se si Google përdor cookie-t për qëllime reklamimi dhe udhëzimet për të hequr dorë duke klikuar këtu. Ju mund të tërhiqeni nga Shërbimet e Reklamimit të Adobe Experience në Cloud duke vizituar faqen e tyre të internetit dhe duke zgjedhur opsionin "opt-out" këtu.  

Si t'i menaxhoj cookies?

Shumica e shfletuesve ju lejojnë të hiqni dhe/ose të ndaloni pranimin e cookies nga faqet e internetit që vizitoni. Për ta bërë këtë, ndiqni udhëzimet në cilësimet e shfletuesit tuaj. Shumë shfletues pranojnë cookie si parazgjedhje derisa të ndryshoni cilësimet tuaja. Megjithatë, nëse nuk pranoni cookie, mund të mos jeni në gjendje të përdorni të gjithë funksionalitetin e sajtit dhe mund të mos funksionojë siç duhet. Për më shumë informacion rreth cookies, duke përfshirë mënyrën se si të shihni se çfarë cookie janë vendosur në shfletuesin tuaj dhe si t'i menaxhoni dhe fshini ato, vizitoni www.allaboutcookies.org.

Ju lutem vizitoni faqen tonë Politika e Privatësisë për më shumë informacion në lidhje me zgjedhjet tuaja në lidhje me informacionin tuaj personal, duke përfshirë udhëzime shtesë për të hequr dorë nga reklamat e bazuara në interes.

Përditësimet e politikës së kukive

Ne mund ta përditësojmë herë pas here këtë Politikë të Cookies në mënyrë që të reflektojmë, për shembull, ndryshimet në skedarët e skedarëve që përdorim ose për arsye të tjera operacionale, ligjore ose rregullatore. Ju lutemi, rivizitoni rregullisht këtë Politikë të Cookies për të qëndruar të informuar në lidhje me përdorimin tonë të cookie-ve dhe teknologjive të ngjashme. Data në fund të kësaj Politike Cookie tregon se kur është përditësuar për herë të fundit.

Ku mund të merrni informacione të mëtejshme?

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin tonë të cookies ose teknologjive të tjera, ju lutemi na dërgoni me email në privacy@sorrentotherapeutics.com.

Rishikimi i fundit: 14 qershor 2021