Personvern

« Tilbake til Pipeline

PERSONVERN

Ikrafttredelsesdato: 14. juni 2021

Denne personvernerklæringen (“Personvern”) forklarer hvordan Sorrento Therapeutics, Inc. og dets tilknyttede selskaper og datterselskaper (samlet, "Sorrento, ""us, ""we, "Eller"vår”) samler inn, bruker og deler din personlige informasjon i forbindelse med nettstedene, applikasjonene og portalene vi driver som lenker til denne personvernerklæringen (samlet "Side”), våre sosiale mediesider og vår e-postkommunikasjon (samlet og sammen med nettstedet, “Service").

Denne personvernerklæringen gjelder ikke nødvendigvis for personlig informasjon du kan ha gitt eller vil gi oss i andre innstillinger enn av eller gjennom nettstedet. Separate eller ytterligere personvernregler kan gjelde for personlig informasjon som ellers samles inn av Sorrento, for eksempel i forbindelse med våre kliniske studier, pasientlaboratorietjenester eller COVISTIX-produkter. Sorrento forbeholder seg retten til når som helst å endre denne personvernerklæringen. Hvis vi gjør endringer som endrer måten vi samler inn, bruker eller deler personlig informasjon på, vil vi legge ut disse endringene i denne personvernerklæringen. Du bør lese gjennom denne personvernerklæringen med jevne mellomrom, slik at du holder deg oppdatert på våre nyeste retningslinjer og praksis. Vi vil merke ikrafttredelsesdatoen for den siste versjonen av vår personvernerklæring øverst i denne personvernerklæringen. Din fortsatte bruk av tjenesten etter publisering av endringer utgjør din aksept av slike endringer.

Innsamling av personlig informasjon

  1. Personlig informasjon du oppgir.  Vi kan samle inn følgende personopplysninger som du oppgir gjennom tjenesten vår eller på annen måte:
    • Kontaktinformasjon, for eksempel navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og plassering.
    • Profesjonell informasjon, for eksempel stillingstittel, organisasjon, NPI-nummer eller ekspertiseområde.
    • Kontoinformasjon, for eksempel brukernavnet og passordet du oppretter hvis du går inn på vår kundeportal, sammen med andre registreringsdata.
    • Preferanser, for eksempel dine markedsførings- eller kommunikasjonspreferanser.
    • kommunikasjon, inkludert informasjon knyttet til dine henvendelser til oss og eventuelle tilbakemeldinger du gir når du kommuniserer med oss.
    • Informasjon om søkeren, slik som din CV, CV, ansettelsesinteresser og annen informasjon du måtte oppgi når du søker på en jobb eller mulighet hos oss eller ber om informasjon om arbeidsmuligheter gjennom tjenesten.
    • Annen informasjon som du velger å oppgi, men som ikke er spesifikt oppført her, som vi vil bruke som beskrevet i denne personvernerklæringen eller som på annen måte opplyst ved innsamlingstidspunktet.
  2. Personlig informasjon samles inn automatisk. Vi, våre tjenesteleverandører og våre forretningspartnere kan automatisk logge informasjon om deg, datamaskinen din eller mobilenheten din og aktiviteten din over tid på tjenesten vår og andre nettsteder og nettjenester, for eksempel:
    • Informasjon om aktivitet på nett, for eksempel nettstedet du besøkte før du surfet til tjenesten, sider eller skjermer du har sett på, hvor lang tid du brukte på en side eller skjerm, navigasjonsstier mellom sider eller skjermer, informasjon om aktiviteten din på en side eller skjerm, tilgangstider og varighet av tilgang.
    • Enhetsinformasjon, for eksempel datamaskinens eller mobilenhetens operativsystemtype og versjonsnummer, trådløs operatør, produsent og modell, nettlesertype, skjermoppløsning, IP-adresse, unike identifikatorer og generell plasseringsinformasjon som by, stat eller geografisk område.
  3. Informasjonskapsler og lignende teknologier. I likhet med mange elektroniske tjenester bruker vi informasjonskapsler og lignende teknologier for å lette noe av vår automatiske datainnsamling, inkludert:
    • Informasjonskapsler, som er tekstfiler som nettsteder lagrer på en besøkendes enhet for unikt å identifisere den besøkendes nettleser eller for å lagre informasjon eller innstillinger i nettleseren med det formål å hjelpe deg med å navigere mellom sider effektivt, huske innstillingene dine, aktivere funksjonalitet, hjelpe oss å forstå brukeraktivitet og mønstre, og tilrettelegging for nettannonsering. For mer informasjon, vennligst besøk vår Retningslinjer for informasjonskapsler.
    • Nettfyr, også kjent som pikselkoder eller klare GIF-er, som vanligvis brukes til å demonstrere at en nettside eller e-post ble åpnet eller åpnet, eller at bestemt innhold ble sett eller klikket på, vanligvis for å kompilere statistikk om bruk av nettsteder og suksessen til markedsføringskampanjer.
  4. Personlig informasjon mottatt fra tredjeparter. Vi kan også motta personlig informasjon om deg fra tredjeparter, for eksempel våre forretningspartnere, kunder, leverandører, datterselskaper og tilknyttede selskaper, dataleverandører, markedsføringspartnere og offentlig tilgjengelige kilder, for eksempel sosiale medieplattformer. 
  5. Henvisninger. Brukere av tjenesten kan ha mulighet til å henvise kolleger eller andre kontakter til oss og dele deres kontaktinformasjon. Vennligst ikke gi oss noens kontaktinformasjon med mindre du har deres tillatelse til å gjøre det.
  6. Sensitive Personopplysninger. Med mindre vi spesifikt ber om det, ber vi om at du ikke gir oss noen sensitiv personlig informasjon (f.eks. informasjon relatert til rase eller etnisk opprinnelse, politiske meninger, religion eller annen tro, helse, biometri eller genetiske egenskaper, kriminell bakgrunn eller fagforeningsmedlemskap ) på eller gjennom tjenesten, eller på annen måte til oss.

BRUK AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi kan bruke din personlige informasjon til følgende formål og som ellers beskrevet enten i denne personvernerklæringen eller på tidspunktet for innsamlingen.

  1. For å yte tjenesten. Vi kan bruke din personlige informasjon til å:
    • levere og drive tjenesten og vår virksomhet;
    • overvåke og forbedre opplevelsen din på tjenesten;
    • opprette og vedlikeholde kontoen din på våre applikasjoner eller portaler;
    • gjennomgå og svare på dine forespørsler eller henvendelser;
    • kommunisere med deg om tjenesten og annen relatert kommunikasjon; og
    • levere materialer, produkter og tjenester du ber om.
  2. Forskning og utvikling.  Vi kan bruke informasjonen din til forsknings- og utviklingsformål, inkludert for å forbedre tjenesten, forstå og analysere brukstrender og preferanser til våre brukere, og utvikle nye funksjoner, funksjonalitet og tjenester. Som en del av disse aktivitetene kan vi lage aggregerte, avidentifiserte eller andre anonyme data fra personlig informasjon vi samler inn. Vi gjør personopplysninger til anonyme data ved å fjerne informasjon som gjør dataene personlig identifiserbare for deg. Vi kan bruke disse anonyme dataene og dele dem med tredjeparter for våre lovlige forretningsformål, inkludert for å analysere og forbedre tjenesten og markedsføre virksomheten vår.
  3. Direkte markedsføring. Vi kan sende deg Sorrento-relatert eller annen direkte markedsføringskommunikasjon som tillatt ved lov. Du kan velge bort markedsføringskommunikasjonen vår som beskrevet i "Dine valg"-delen nedenfor.  
  4. Interessebasert annonsering. Vi kan samarbeide med tredjeparts reklameselskaper og sosiale medieselskaper for å hjelpe oss med å annonsere virksomheten vår og vise annonser på tjenesten vår og andre nettsteder. Disse selskapene kan bruke informasjonskapsler og lignende teknologier for å samle inn informasjon om deg (inkludert enhetsdata og online aktivitetsdata beskrevet ovenfor) over tid på tvers av tjenesten vår og andre nettsteder og tjenester eller din interaksjon med e-postene våre, og bruke denne informasjonen til å vise annonser som de tror vil interessere deg. Du kan lære mer om valgene dine for å begrense interessebasert annonsering i "Dine valg"-delen nedenfor. 
  5. Rekruttering og behandling av søknader.  I forbindelse med våre rekrutteringsaktiviteter eller dine søknader eller forespørsler angående ansettelsesmuligheter hos Sorrento via tjenesten, kan vi bruke personopplysningene dine til å evaluere søknader, svare på henvendelser, gjennomgå legitimasjon, kontaktreferanser, gjennomføre bakgrunnssjekker og andre sikkerhetsgjennomganger, og ellers bruke personopplysninger til HR- og ansettelsesrelaterte formål.
  6. For å overholde lover og forskrifter. Vi vil bruke din personlige informasjon som vi mener er nødvendig eller hensiktsmessig for å overholde gjeldende lover, lovlige forespørsler og juridiske prosesser, for eksempel for å svare på stevninger eller forespørsler fra offentlige myndigheter.
  7. For samsvar, svindelforebygging og sikkerhet. Vi kan bruke din personlige informasjon og avsløre den til rettshåndhevelse, offentlige myndigheter og private parter som vi mener er nødvendig eller hensiktsmessig for å: (a) opprettholde sikkerheten, sikkerheten og integriteten til våre tjenester, produkter og tjenester, virksomhet, databaser og andre teknologiske eiendeler; (b) beskytte våre, dine eller andres rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom (inkludert ved å fremsette og forsvare juridiske krav); (c) revidere våre interne prosesser for overholdelse av juridiske og kontraktsmessige krav og interne retningslinjer; (d) håndheve vilkårene og betingelsene som styrer tjenesten; og (e) forhindre, identifisere, etterforske og avskrekke uredelig, skadelig, uautorisert, uetisk eller ulovlig aktivitet, inkludert nettangrep og identitetstyveri.
  8. Med ditt samtykke. I noen tilfeller kan vi spesifikt be deg om ditt samtykke til å samle inn, bruke eller dele din personlige informasjon, for eksempel når det kreves ved lov.

DELING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi kan dele din personlige informasjon med enhetene og enkeltpersonene som er oppført nedenfor eller som på annen måte beskrevet i denne personvernerklæringen eller på innsamlingsstedet.

  1. Relaterte selskaper.  Vi kan dele informasjon samlet om deg med ethvert medlem av vår gruppe av selskaper, inkludert tilknyttede selskaper, vårt ultimate holdingselskap og dets datterselskaper. For eksempel vil vi dele din personlige informasjon med våre relaterte selskaper for å tilby våre produkter og tjenester til deg, der andre selskaper i vår gruppe utfører komponenter av det fulle tjenestetilbudet.
  2. Tjenestetilbydere.  Vi deler personlig informasjon med tredjeparter og enkeltpersoner som utfører funksjoner på våre vegne og hjelper oss med å drive virksomheten vår. For eksempel hjelper tjenesteleverandører oss med å utføre webhotell, vedlikeholdstjenester, databaseadministrasjon, nettanalyse, markedsføring og andre formål.
  3. Annonsepartnere.  Vi kan også dele personlig informasjon samlet om deg med tredjeparter som vi samarbeider med for reklamekampanjer, konkurranser, spesialtilbud eller andre arrangementer eller aktiviteter i forbindelse med tjenesten vår, eller som samler inn informasjon om aktiviteten din på tjenesten og andre elektroniske tjenester for å hjelpe oss med å annonsere produktene og tjenestene våre, og/eller bruke hashed kundelister som vi deler med dem for å levere annonser til deg og til lignende brukere på deres plattformer.
  4. Virksomhetsovertakere.  Vi kan avsløre personlig informasjon samlet om deg med tredjeparter i forbindelse med enhver forretningstransaksjon (eller potensiell transaksjon) som involverer en fusjon, salg av selskapets aksjer eller eiendeler, finansiering, oppkjøp, konsolidering, omorganisering, avhendelse eller oppløsning av hele eller deler av vår virksomhet (inkludert i forbindelse med en konkurs eller lignende behandling).
  5. Myndigheter, rettshåndhevelse og andre.  Vi kan også avsløre informasjon som er samlet inn om deg til politimyndigheter, offentlige myndigheter og private parter, hvis avsløring er nødvendig for å overholde gjeldende lover eller forskrifter, som svar på en stevning, rettskjennelse, statlig forespørsel eller annen rettslig prosess, eller som vi mener er nødvendig for samsvar og beskyttelsesformål beskrevet i avsnittet "Bruk av personlig informasjon" ovenfor.
  6. Profesjonelle rådgivere.  Vi kan dele din personlige informasjon med personer, selskaper eller profesjonelle firmaer som gir Sorrento råd og rådgivning innen regnskap, administrative, juridiske, skattemessige, økonomiske, inkassosaker og andre saker.

INTERNASJONALE OVERFØRINGER AV PERSONOPPLYSNINGER

Noen Sorrento-selskaper har hovedkontor i USA, og vi har tjenesteleverandører i USA og andre land. Din personlige informasjon kan samles inn, brukes og lagres i USA eller andre steder utenfor hjemlandet ditt. Personvernlovgivningen på de stedene der vi håndterer personopplysningene dine er kanskje ikke like beskyttende som personvernlovene i hjemlandet ditt. Ved å oppgi din personlige informasjon, der gjeldende lov tillater det, samtykker du herved spesifikt og uttrykkelig til slik overføring og behandling og innsamlingen, bruken og avsløringen som er angitt her eller i gjeldende tjenestevilkår.

Europeiske brukere kan se delen nedenfor med tittelen "Merknad til europeiske brukere" for ytterligere informasjon om eventuelle overføringer av din personlige informasjon.

SIKKERHET

Ingen metode for overføring over internett, eller metode for elektronisk lagring, er helt sikker. Selv om vi bruker rimelige anstrengelser for å beskytte din personlige informasjon mot risikoen som oppstår ved uautorisert tilgang eller anskaffelse, kan vi ikke garantere sikkerheten til din personlige informasjon.

ANDRE NETTSIDER OG TJENESTER

Tjenesten kan inneholde lenker til andre nettsteder og nettjenester som drives av tredjeparter. Disse koblingene er ikke en godkjenning av, eller representasjon som vi er tilknyttet, noen tredjepart. I tillegg kan innholdet vårt være inkludert på nettsider eller nettjenester som ikke er knyttet til oss. Vi kontrollerer ikke tredjeparts nettsteder eller nettjenester, og vi er ikke ansvarlige for deres handlinger. Andre nettsteder og tjenester følger andre regler angående innsamling, bruk og deling av din personlige informasjon. Vi oppfordrer deg til å lese personvernreglene til de andre nettstedene og nettjenestene du bruker.

DINE VALG

I denne delen beskriver vi rettighetene og valgene som er tilgjengelige for alle brukere.

  1. Salgsfremmende e-poster. Du kan velge bort markedsføringsrelaterte e-poster ved å følge instruksjonene om å velge bort eller avslutte abonnementet nederst i e-posten, eller ved å kontakte oss som beskrevet nedenfor. Du kan fortsette å motta tjenesterelaterte og andre ikke-markedsførings-e-poster.
  2. Informasjonskapsler. Vennligst besøk vår Regler cookie for mer informasjon.
  3. Annonsevalg. Du kan begrense bruken av informasjonen din for interessebasert annonsering ved å blokkere tredjeparts informasjonskapsler i nettleserinnstillingene dine, bruke nettleserplugin-moduler/utvidelser og/eller bruke innstillingene på mobilenheten for å begrense bruken av annonserings-IDen knyttet til din mobile enhet. Du kan også velge bort interessebaserte annonser fra selskaper som deltar i følgende bransjeutvalgsprogrammer ved å besøke de tilknyttede nettstedene: Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp), European Interactive Digital Advertising Alliance (for europeiske brukere – http://www.youronlinechoices.eu/), og Digital Advertising Alliance (optout.aboutads.info). Utmeldingspreferansene beskrevet her må angis på hver enhet og/eller nettleser du vil at de skal gjelde for. Vær oppmerksom på at vi også kan samarbeide med selskaper som tilbyr sine egne opt-out-mekanismer eller som ikke deltar i opt-out-mekanismene beskrevet ovenfor, så selv etter at du har valgt bort, kan du fortsatt motta noen informasjonskapsler og interessebaserte annonser fra andre selskaper. Hvis du velger bort interessebaserte annonser, vil du fortsatt se annonser på nettet, men de kan være mindre relevante for deg.
  4. Ikke spor. Noen nettlesere kan være konfigurert til å sende "Ikke spor"-signaler til nettjenestene du besøker. Vi svarer for øyeblikket ikke på "Ikke spor" eller lignende signaler. For å lære mer om «Ikke spor», vennligst besøk http://www.allaboutdnt.com.
  5. Nekter å gi informasjon. Vi må samle inn personlig informasjon for å kunne tilby visse tjenester. Hvis du ikke oppgir den forespurte informasjonen, kan det hende vi ikke kan tilby disse tjenestene.

MERKNAD TIL EUROPEISKE BRUKERE

Informasjonen gitt i denne delen gjelder kun for enkeltpersoner i EU, Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet og Storbritannia (samlet, "Europa").

Med mindre annet er spesifisert, tilsvarer referanser til "personlig informasjon" i denne personvernerklæringen "personopplysninger" underlagt europeisk databeskyttelseslovgivning. 

  1. controller.  Der det er relevant, er den behandlingsansvarlige for din personlige informasjon som dekkes av denne personvernerklæringen for formål i europeisk databeskyttelseslovgivning Sorrento-enheten som leverer nettstedet eller tjenesten.
  2. Rettsgrunnlag for behandling. Det juridiske grunnlaget for vår behandling av dine personopplysninger som beskrevet i denne personvernerklæringen vil avhenge av typen personopplysninger og den spesifikke konteksten vi behandler den i. Imidlertid er de juridiske grunnlagene vi vanligvis stoler på, angitt i tabellen nedenfor. Vi stoler på våre legitime interesser som vårt juridiske grunnlag bare der disse interessene ikke overstyres av innvirkningen på deg (med mindre vi har ditt samtykke eller vår behandling på annen måte er påkrevd eller tillatt ved lov). Hvis du har spørsmål om det juridiske grunnlaget for hvordan vi behandler dine personopplysninger, kontakt oss på privacy@sorrentotherapeutics.com.
Behandlingsformål (som beskrevet ovenfor i delen "Bruk av personlig informasjon")Lovlig basis
For å yte tjenestenBehandling er nødvendig for å utføre kontrakten som styrer vår drift av tjenesten, eller for å ta skritt du ber om før du engasjerer våre tjenester. Der vi ikke kan behandle dine personopplysninger som kreves for å drive tjenesten på grunnlag av kontraktsmessig nødvendighet, behandler vi dine personopplysninger for dette formålet basert på vår legitime interesse i å gi deg produktene eller tjenestene du får tilgang til og ber om. 
Forskning og utviklingBehandling er basert på våre legitime interesser i å utføre forskning og utvikling som beskrevet i denne personvernerklæringen.
Direkte markedsføring  Behandling er basert på ditt samtykke der dette samtykket kreves av gjeldende lov. Der slikt samtykke ikke kreves av gjeldende lov, behandler vi personopplysningene dine for disse formålene basert på våre legitime interesser i å markedsføre virksomheten vår og vise deg skreddersydd relevant innhold.
Interessebasert annonseringBehandling er basert på ditt samtykke der dette samtykket kreves av gjeldende lov. Der vi stoler på ditt samtykke, har du rett til å trekke det tilbake når som helst på den måten som er angitt når du samtykker eller i tjenesten. 
For å behandle søknaderBehandling er basert på våre legitime interesser i å utføre forskning og utvikling som beskrevet i denne personvernerklæringen.
For å overholde lover og forskrifterBehandling er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser eller basert på våre legitime interesser i rekruttering og ansettelse. I noen tilfeller kan behandlingen også være basert på ditt samtykke. Der vi stoler på ditt samtykke, har du rett til å trekke det tilbake når som helst på den måten som er angitt når du samtykker eller i tjenesten. 
For samsvar, svindelforebygging og sikkerhetBehandling er nødvendig for å overholde våre juridiske forpliktelser eller basert på våre legitime interesser i å beskytte våre eller andres rettigheter, personvern, sikkerhet eller eiendom.
Med ditt samtykkeBehandlingen er basert på ditt samtykke. Der vi stoler på ditt samtykke, har du rett til å trekke det tilbake når som helst på den måten som er angitt når du samtykker eller i tjenesten. 
  1. Bruk til nye formål. Vi kan bruke dine personopplysninger av grunner som ikke er beskrevet i denne personvernerklæringen der det er tillatt ved lov og årsaken er forenlig med formålet vi samlet den inn for. Hvis vi trenger å bruke dine personopplysninger til et urelatert formål, vil vi varsle deg og forklare det gjeldende juridiske grunnlaget. 
  2. Oppbevaring. Vi vil beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med innsamlingen, inkludert med det formål å tilfredsstille eventuelle juridiske, regnskaps- eller rapporteringskrav, for å etablere og forsvare juridiske krav, for svindelforebyggende formål, eller så lenge det er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser. 

    For å bestemme passende oppbevaringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og sensitiviteten til personopplysningene, den potensielle risikoen for skade fra uautorisert bruk eller utlevering av personopplysningene dine, formålene vi behandler personopplysningene dine for og om vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og de gjeldende juridiske kravene.
  3. Dine rettigheter. Europeiske databeskyttelseslover gir deg visse rettigheter angående din personlige informasjon. Du kan be oss om å utføre følgende handlinger i forhold til din personlige informasjon som vi har:
    • Adgang. Gi deg informasjon om vår behandling av dine personopplysninger og gi deg tilgang til dine personopplysninger.
    • Riktig. Oppdater eller korriger unøyaktigheter i din personlige informasjon.
    • Delete. Slett din personlige informasjon.
    • Overfør. Overfør en maskinlesbar kopi av din personlige informasjon til deg eller en tredjepart etter eget valg.
    • begrense. Begrens behandlingen av dine personopplysninger.
    • Objekt. protestere mot vår avhengighet av våre legitime interesser som grunnlag for vår behandling av din personlige informasjon som påvirker dine rettigheter. 

      Du kan sende inn disse forespørslene ved å kontakte oss på privacy@sorrentotherapeutics.com eller på postadressen som er oppført nedenfor. Vi kan be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og behandle forespørselen din. Gjeldende lov kan kreve eller tillate oss å avslå forespørselen din. Hvis vi avslår forespørselen din, vil vi fortelle deg hvorfor, underlagt juridiske begrensninger. Hvis du ønsker å sende inn en klage på vår bruk av din personlige informasjon eller vårt svar på dine forespørsler angående din personlige informasjon, kan du kontakte oss eller sende inn en klage til databeskyttelsesmyndigheten i din jurisdiksjon. Du kan finne din databeskyttelsesregulator her.
  4. Dataoverføring over landegrensene. Hvis vi overfører personopplysningene dine til et land utenfor Europa, slik at vi er pålagt å bruke ytterligere sikkerhetstiltak for personopplysningene dine i henhold til europeiske databeskyttelseslover, vil vi gjøre det. Kontakt oss for ytterligere informasjon om slike overføringer eller de spesifikke sikkerhetstiltakene som er brukt.

KONTAKT OSS

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernerklæringen vår eller andre personvern- eller sikkerhetsproblemer, vennligst send oss ​​en e-post på privacy@sorrentotherapeutics.com eller skriv til oss på adressen nedenfor: Sorrento Therapeutics, Inc.
4955 Styreplass
San Diego, CA 92121
ATTN: Lovlig