Лидерство

Хенри-Џи

Хенри и

Претседател, претседател и извршен директор
Мајк-Ројал

Мајк Ројал

Главниот медицински офицер
Елизабет-Черпак

Елизабет Черепак

Извршен потпретседател, главен финансиски директор, главен бизнис директор
Марк-Бранзвик

Марк Р. Бранзвик

Виш потпретседател за регулаторни прашања
Роберт-Ален

Роберт Д. Ален

Виш потпретседател за истражување и развој
Ксијао-Кси

Ксијао Ксу

Претседател ACEA
шон-сахеби

Шон Сахеби

Виш потпретседател за комерцијални операции
Брајан-Кули

Брајан Кули

Виш потпретседател, корпоративни комуникации и развој на лимфни лекови БУ
Бил-Фарли

Бил Фарли

Потпретседател Развој на бизнис
Алексис-Нахама

Алексис Нахама

Виш потпретседател Невротерапевтика БУ