Станете истражувач за клиничко испитување

« Назад на гасоводот

Станете истражувач за клиничко испитување

Ако сте медицински професионалец или истражувач, или ако нашите терапевтски области се усогласуваат со вашите области на интерес, или ако сакате информации за да станете истражувач, пополнете го формуларот за регистрација.

Sorrento Therapeutics и неговите подружници составуваат листа на локации за клинички испитувања и истражувачи за нејзините терапевтски области на фокус. Ако сакате да бидете разгледани, ќе треба да ги пополните информациите за регистрација на оваа страница. Соренто ќе ги користи информациите што ги давате со единствена цел да го процени вашето ниво на интерес и квалификација за идна студија. Ние ја штитиме безбедноста на информациите што ги собираме.

Ве молиме пополнете ја Регистрацијата