Ringkesan

"Bali menyang Pipa

Kita ngetrapake ilmu mutakhir kanggo nggawe terapi inovatif sing bakal ningkatake urip wong sing nandhang kanker, nyeri sing ora bisa diobati lan COVID-19.

Cancer macem-macem genetis, adaptif banget, terus-terusan mutasi lan meh ora katon ing sistem kekebalan. Pendekatan kita kanggo terapi kanker adhedhasar kapercayan manawa pasien bakal mbutuhake pendekatan multimodal, multipronged - nargetake sakumpulan target seluler siji utawa macem-macem lan nyerang sing ana ing sawetara ngarep - bebarengan utawa berurutan, asring lan tanpa henti.

Pendekatan kita kanggo nglawan kanker bisa ditindakake kanthi portofolio immuno-oncology ("IO") sing unik, kalebu macem-macem aset inovatif lan sinergis, kayata perpustakaan antibodi manungsa sing lengkap ("G-MAB™") sing bisa digunakake dhewe utawa digabung menyang pendekatan nargetake kanker kalebu:

Aset kasebut dilengkapi karo piranti nargetake limfatik sing inovatif (Sofusa®) dirancang kanggo ngirim antibodi menyang sistem limfatik, ing ngendi sel imun dilatih kanggo nglawan kanker. 

Kita wis ngasilake antibodi manungsa marang akeh target sing penting ing perawatan kanker, kalebu PD-1, PD-L1, CD38, CD123, CD47, c-MET, VEGFR2, lan akeh target liyane, sing ana ing macem-macem tahap pangembangan. Program CAR-T kita kalebu tahap klinis CD38 CAR T. Terapi sing nggabungake pendekatan ana ing evaluasi tahap praklinis kanggo macem-macem myeloma, kanker paru-paru, lan kanker diwasa lan pediatrik liyane.

  • Terapi CAR T (Chimeric Antigen Receptor – T Cells) sing ngowahi sel T pasien dhewe kanggo mateni tumor.
  • Terapi DAR T (Dimeric Antigen Receptor – T Cells) sing ngowahi sel-T donor sing sehat dadi reaktif marang tumor pasien, ngidini perawatan "off the shelf" tumor pasien.
  • Antibodi-Obat Conjugates ("ADCs"), lan
  • Program Virus onkolitik (Seprehvir™, Seprehvec™)

"Portofolio unik aset platform IO kita ora ana tandhingane ing industri. Iki kalebu inhibitor pos pemeriksaan imun, antibodi bispecific, konjugat antibodi-obat (ADC) uga terapi seluler adhedhasar reseptor antigen chimeric (CAR) lan reseptor antigen dimeric (DAR), lan paling anyar kita wis nambahake virus onkolitik (Seprehvir™, Seprehvec). ™). Saben aset individu nuduhake janji gedhe; bebarengan, kita rumangsa duwe potensi kanggo ngatasi tantangan kanker sing paling angel"

- Dr. Henry Ji, CEO

Komitmen kita kanggo ningkatake urip pasien kanthi apa sing saiki dianggep minangka rasa nyeri sing ora bisa ditindakake uga dituduhake kanthi usaha tanpa henti kanggo ngembangake molekul cilik non-opioid kelas kapisan (agonis TRPV1), Resiniferatoxin ("RTX").

Resiniferatoxin duweni potensi banget kanggo ngganti pendekatan kanggo manajemen nyeri ing macem-macem indikasi, amarga efek kuat lan tahan suwe kanthi administrasi siji nanging uga amarga keuntungan saka profil non-opioid.

RTX ngrampungake uji coba pra-pivotal ing indikasi manungsa kayata osteoarthritis lan nyeri kanker pungkasan, kanthi studi registrasi penting sing dijadwalake diwiwiti separo kapindho 2020.

RTX uga ana ing uji coba penting kanggo aplikasi ing asu pendamping kanthi angel kanggo ngatur nyeri siku arthritis. Amarga pets minangka bagean saka kulawarga, pendekatan kita kanggo ngembangake solusi manajemen nyeri sing inovatif kudu kalebu spesies liyane sing kita tresnani!