Katentuan Pangginaan supados langkung

"Bali menyang Pipa

CARA PENGGUNAAN

Tanggal Efektif: 14 Juni 2021

Katentuan Pangginaan supados langkung ("Katentuan Pangginaan supados langkung”) dilebokake ing antarane Sorrento Therapeutics, Inc., ing jeneng lan atas jenenge anak perusahaan lan afiliasi kita ("Sorrento, ""us, ""we, "Utawa"kita") lan sampeyan, utawa yen sampeyan makili entitas utawa organisasi liyane, entitas utawa organisasi kasebut (ing kasus apa wae, "sampeyan”). Katentuan Pangginaan supados langkung ngatur akses menyang lan/utawa panggunaan situs web, aplikasi, lan portal sing kita lakoni lan sing nyambung menyang Katentuan Panggunaan iki (secara kolektif, "situs"), lan layanan lan sumber daya sing diaktifake liwat Situs kasebut (saben "Service"Lan bebarengan,"layanan”). Katentuan Panggunaan iki ora ditrapake kanggo situs lan layanan liyane sing diwenehake dening Sorrento, kayata uji klinis, layanan laboratorium pasien, utawa produk COVI-STIX.

WAca syarat-syarat panggunaan kasebut kanthi ati-ati. Kanthi browsing utawa ngakses situs lan / utawa nggunakake layanan kasebut, sampeyan nuduhake yen (1) sampeyan wis maca, ngerti, lan setuju bakal kaiket karo syarat-syarat panggunaan, (2) sampeyan wis umur legal kanggo nggawe kontrak ikatan karo SORRENTO, LAN (3) Sampeyan duwe wewenang kanggo mlebu menyang syarat-syarat panggunaan pribadi utawa atas jenenge perusahaan sing wis dijenengi minangka pangguna, lan kanggo ngiket perusahaan kasebut menyang syarat-syarat panggunaan. ISTILAH “KOWE” REFERS TO INDIVIDUAL UTAWA LEGAL ENTITY, AS APLIKASI.  Yen sampeyan ora setuju bakal kaiket dening syarat-syarat panggunaan, sampeyan bisa uga ora ngakses utawa nggunakake situs utawa layanan.

Wigati dimangerteni menawa KETENTUAN PENGGUNAAN INI TANGGUH GANTI OLEH SORRENTO ING KEWAJIBAN SATU-SATUNYA SAIKI. Sorrento bakal ngandhani yen ana owah-owahan ing Katentuan Pangginaan supados langkung ngeposaken pangowahan kasebut ing Situs, kanthi ngganti tanggal ing sisih ndhuwur Katentuan Pangginaan supados langkung, lan/utawa kanthi menehi kabar liwat Situs utawa cara liya. (kalebu kanthi ngirim kabar menyang alamat email sing diwenehake menyang Sorrento). Kajaba nyatakake, modifikasi apa wae bakal langsung efektif nalika dikirim ing Situs utawa ngirim kabar kasebut. Sampeyan bisa mungkasi Katentuan Pangginaan supados mangkene ing ngisor iki yen sampeyan mbantah modifikasi kasebut. Nanging, sampeyan bakal dianggep wis sarujuk kanggo samubarang lan kabeh modifikasi liwat nggunakake terus Situs utawa Layanan sawise periode kabar. PLEASE REGULAR CHECK SITUS kanggo ndeleng syarat-syarat saiki-saiki.

Panggunaan, lan partisipasi ing, Layanan tartamtu bisa uga tundhuk karo syarat tambahan, kalebu syarat sing ditrapake ing antarane Sorrento lan majikan utawa organisasi lan syarat apa wae sing diwenehake kanggo sampeyan nalika sampeyan nggunakake Layanan tambahan ("Syarat Tambahan”). Yen Katentuan Panggunaan ora konsisten karo Ketentuan Tambahan, Katentuan Tambahan bakal ngontrol babagan Layanan kasebut. Katentuan Panggunaan lan Ketentuan Tambahan sing ditrapake ing kene minangka "Agreement. "

AKSES lan panggunaan SORRENTO PROPERTIES

  1. Pangguna dileksanakake. Situs, Layanan, lan informasi, data, gambar, teks, file, piranti lunak, skrip, grafis, foto, swara, musik, video, kombinasi audiovisual, fitur interaktif lan materi liyane (secara kolektif, "Content”) kasedhiya ing utawa liwat Situs lan Layanan (Konten kasebut, bebarengan karo Situs lan Layanan, saben "Properti Sorrento"lan bebarengan, ing "Properti Sorrento") dilindhungi dening hukum hak cipta ing saindenging jagad. Miturut Agreement, Sorrento menehi sampeyan lisensi winates kanggo ngakses lan nggunakake Sorrento Properties mung kanggo tujuan bisnis pribadi utawa internal. Yen ora ditemtokake dening Sorrento ing lisensi sing kapisah, hak sampeyan nggunakake sembarang lan kabeh Properti Sorrento tundhuk karo Persetujuan. 
  2. nduweni hak. Sampeyan nuduhake yen sampeyan wis umur legal kanggo mbentuk kontrak naleni lan dudu wong sing dilarang nggunakake Properti Sorrento miturut hukum Amerika Serikat, panggonan sampeyan, utawa yurisdiksi liyane sing ditrapake. Sampeyan negesake manawa sampeyan umure luwih saka 18 taun, utawa bocah cilik sing dibebasake, utawa duwe idin wong tuwa utawa wali sing sah, lan bisa lan kompeten kanggo mlebu ing syarat, kahanan, kewajiban, penegasan, perwakilan, lan jaminan sing diwenehake ing Katentuan Pangginaan supados langkung lan Agreement, yen ditrapake, lan kanggo netepi lan tundhuk karo Agreement. Ing kasus apa wae, sampeyan negesake manawa sampeyan umure luwih saka nembelas (16), amarga Sorrento Properties ora dimaksudake kanggo bocah-bocah ing sangisore 16. Yen sampeyan ana ing sangisore 16 taun, mula aja ngakses utawa nggunakake Sorrento Properties.
  3. Watesan tartamtu.  Hak sing diwenehake kanggo sampeyan ing Katentuan Pangginaan supados langkung tundhuk ing watesan ing ngisor iki: (a) sampeyan ora bakal menehi lisensi, ngedol, nyewa, nyewa, nransfer, nemtokake, ngasilake, nyebarake, dadi tuan rumah utawa nggunakake komersial Sorrento Properties utawa bagean saka Sorrento Properties, kalebu Situs, (b) sampeyan ora bakal pigura utawa nggunakke Techniques rongko kanggo nyakup sembarang merek dagang, logo, utawa Properties Sorrento liyane (kalebu gambar, teks, tata letak kaca utawa wangun) saka Sorrento; (c) sampeyan ora bakal nggunakake metatag utawa "teks didhelikake" liyane nggunakake jeneng Sorrento utawa merek dagang; (d) sampeyan ora bakal ngowahi, nerjemahake, ngganti, nggabungake, nggawe karya turunan saka, mbongkar, decompile, mbalikke kompilasi utawa mbalikke engineers bagean saka Sorrento Properties kajaba kanggo ombone Watesan ing ndhuwur wis tinulis dilarang dening hukum sing ditrapake; (e) sampeyan ora bakal nggunakake sembarang manual utawa otomatis piranti lunak, piranti utawa pangolahan liyane (kalebu nanging ora winates kanggo angga, robot, scraper, crawler, avatar, alat data mining utawa liyane) kanggo "ngikis" utawa ngundhuh data saka web sembarang kaca sing ana ing Situs kasebut (kajaba yen kita menehi operator mesin telusur umum sing bisa dibatalake ijin kanggo nggunakake laba-laba kanggo nyalin materi saka Situs kasebut kanggo tujuan tunggal lan mung nganti perlu kanggo nggawe indeks sing bisa ditelusuri kanggo umum, nanging ora caches utawa arsip saka bahan kasebut); (f) sampeyan ora bakal ngakses Sorrento Properties kanggo mbangun situs web, aplikasi utawa layanan sing padha utawa kompetitif; (g) kajaba sing kasebut kanthi tegas ing kene, ora ana bagean saka Sorrento Properties sing bisa disalin, diprodhuksi, disebarake, diterbitake maneh, diundhuh, ditampilake, dikirim utawa dikirim ing wangun apa wae utawa kanthi cara apa wae; (h) sampeyan ora bakal mbusak utawa numpes kabar hak cipta utawa tandha kepemilikan liyane sing ana ing utawa ing Sorrento Properties; (i) sampeyan ora bakal niru utawa misrepresent afiliasi karo sapa wae utawa entitas. Sembarang release mangsa ngarep, nganyari utawa tambahan liyane kanggo Sorrento Properties bakal tundhuk karo Katentuan Pangginaan supados langkung. Sorrento, panyedhiya, lan panyedhiya layanan nduweni kabeh hak sing ora diwenehake ing Katentuan Pangginaan supados langkung. Sembarang panggunaan sing ora sah saka Properti Sorrento mungkasi lisensi sing diwenehake dening Sorrento miturut Katentuan Pangginaan supados langkung.
  4. Gunakake dening Klien Sorrento.  Yen sampeyan klien Sorrento ngakses utawa nggunakake Situs utawa Layanan, kalebu portal klien kita, sampeyan makili lan njamin yen (a) nalika nggunakake Properti Sorrento sampeyan bakal tundhuk karo kabeh hukum lan peraturan sing ditrapake, kalebu, yen ditrapake, Asuransi Kesehatan Undhang-undhang Portabilitas lan Akuntabilitas lan peraturan implementasine lan hukum privasi lan perlindungan data liyane, lan (b) sampeyan ora bakal menehi informasi apa wae, kalebu data pribadhi lan informasi kesehatan sing dilindhungi, kanggo kita sing sampeyan ora duwe wewenang utawa idin sing dibutuhake. Sampeyan luwih ngakoni lan setuju yen sampeyan, lan dudu Sorrento, sing tanggung jawab kanggo mesthekake yen kabeh pambocoran sing dibutuhake wis diwenehake, lan kabeh idin lan/utawa ijin sing dibutuhake wis dipikolehi saka pasien kaya sing dibutuhake dening undang-undang privasi lan perlindungan data sing ditrapake lan angger-angger ing yuridiksi panjenengan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Sorrento, waca kita Kebijakan Privasi.
  5. Peralatan lan Piranti Lunak sing dibutuhake.  Sampeyan kudu nyedhiyani kabeh peralatan lan piranti lunak sing perlu kanggo nyambung menyang Sorrento Properties, kalebu nanging ora winates kanggo, piranti seluler sing cocog kanggo nyambungake lan nggunakake Sorrento Properties, ing kasus ngendi Layanan nawakake komponen seluler. Sampeyan mung tanggung jawab kanggo biaya apa wae, kalebu sambungan Internet utawa biaya seluler, sing ditanggung nalika ngakses Sorrento Properties.

OWNERSHIP

  1. Sorrento Properties.  Sampeyan setuju yen Sorrento lan panyedhiya duwe kabeh hak, judhul, lan kapentingan ing Sorrento Properties. Sampeyan ora bakal mbusak, ngowahi, utawa nyamarke hak cipta, merek dagang, tandha layanan utawa kabar hak kepemilikan liyane sing digabung ing utawa ngiringi Properti Sorrento. Sampeyan setuju yen sampeyan ora duwe hak, judhul, utawa kapentingan ing utawa kanggo Konten sing katon ing utawa ing Sorrento Properties.
  2. Dagang.  Sorrento Therapeutics, Inc., Sorrento, logo Sorrento, jeneng lan logo afiliasi apa wae, lan kabeh grafis, logo, tandha layanan, lambang, busana dagang, lan jeneng dagang sing gegandhengan karo Sorrento Properties minangka merek dagang saka Sorrento utawa afiliasi lan bisa uga ora bisa digunakake tanpa ijin ditulis sadurunge saka Sorrento. merek dagang liyane, tandha layanan lan jeneng dagang sing bisa katon ing utawa ing Sorrento Properties minangka properti saka pihak sing nduweni. Yen sampeyan nggunakake bahan utawa merek dagang ing utawa ing Sorrento Properties ing sembarang cara sing ora cetha diijini dening bagean iki, sampeyan nglanggar persetujuan karo kita lan bisa uga nglanggar hak cipta, merek dagang, lan hukum liyane. Ing kasus kasebut, kita kanthi otomatis mbatalake ijin sampeyan nggunakake Properti Perusahaan. Judhul kanggo materi tetep ana ing kita utawa karo penulis materi sing ana ing Properti Perusahaan. Kabeh hak sing ora diwenehake kanthi jelas dilindhungi undhang-undhang.
  3. Umpan Balik  Sampeyan setuju yen ngirim gagasan, saran, dokumen, lan/utawa proposal menyang Sorrento liwat saran, umpan balik, wiki, forum utawa kaca sing padha ("Umpan Balik") tanggung jawab sampeyan dhewe lan Sorrento ora duwe kewajiban (kalebu tanpa watesan kewajiban rahasia) babagan Umpan Balik kasebut. Sampeyan makili lan njamin yen sampeyan duwe kabeh hak sing dibutuhake kanggo ngirim Umpan Balik. Sampeyan kanthi iki menehi Sorrento hak lan lisensi sing dibayar, bebas royalti, terus-terusan, ora bisa dibatalake, ing saindenging jagad, non-eksklusif, lan sublisensi kanggo nggunakake, ngasilake, nindakake, nampilake, nyebarake, adaptasi, ngowahi, format maneh, nggawe turunan. karya saka, lan digunakake komersial utawa non-komersial eksploitasi ing sembarang cara, sembarang lan kabeh Umpan Balik, lan kanggo sublicense hak-hak ing ndhuwur, ing sambungan karo operasi lan pangopènan Sorrento Properties lan / utawa bisnis Sorrento.

KELAKUAN PENGGUNA

Minangka syarat panggunaan, sampeyan setuju ora nggunakake Sorrento Properties kanggo maksud apa wae sing dilarang dening Agreement utawa dening hukum sing ditrapake. Sampeyan ora bakal (lan ora ngidini pihak katelu) kanggo njupuk tindakan ing utawa liwat Sorrento Properties sing: (i) nglanggar paten, merek dagang, rahasia dagang, hak cipta, hak publisitas utawa hak liyane saka wong utawa entitas; (ii) ora sah, ngancam, kasar, ngganggu, fitnah, libelous, deceptive, fraudulent, invasif privasi wong liya, tortious, saru, pornografi, nyerang, utawa profan; (iii) promosi fanatisme, rasisme, gething, utawa gawe piala marang individu utawa klompok; (iv) minangka pariwara sing ora sah utawa ora dikarepake, e-mail sampah utawa akeh; (v) melu aktivitas komersial lan/utawa dodolan tanpa idin ditulis sadurunge Sorrento; (vi) niru sapa wae utawa entitas, kalebu karyawan utawa wakil saka Sorrento; (vii) nglanggar, utawa nyengkuyung tumindak apa wae sing bakal nglanggar, hukum utawa peraturan sing bisa ditrapake utawa bakal nyebabake tanggung jawab sipil; (viii) ngganggu utawa nyoba ngganggu fungsi sing bener saka Sorrento Properties utawa nggunakake Sorrento Properties kanthi cara sing ora diidinake kanthi jelas dening Agreement; utawa (ix) nyoba kanggo melu utawa melu, tumindak apa wae sing duweni potensi mbebayani sing ditujokake marang Sorrento Properties, kalebu nanging ora winates kanggo nglanggar utawa nyoba nglanggar fitur keamanan saka Sorrento Properties, nggunakake piranti lunak manual utawa otomatis utawa liya kanggo ngakses , "scrape," "crawl" utawa "spider" kaca apa wae sing ana ing Sorrento Properties, ngenalake virus, worm, utawa kode mbebayani sing padha menyang Sorrento Properties, utawa ngganggu utawa nyoba ngganggu panggunaan Sorrento Properties dening pangguna, host utawa pangguna liyane. jaringan, kalebu liwat overloading, "banjir", "spamming," "mail bombing,"Utawa "nabrak" Sorrento Properties.

INVESTIGASI

Sorrento bisa, nanging ora diwajibake, ngawasi utawa mriksa Properti Sorrento sawayah-wayah. Yen Sorrento ngerti yen sampeyan bisa nglanggar pranata apa wae saka Persetujuan, Sorrento nduweni hak kanggo neliti pelanggaran kasebut, lan Sorrento bisa, kanthi kawicaksanan dhewe, langsung mungkasi lisensi sampeyan nggunakake Properti Sorrento, kabeh utawa sebagian, tanpa kabar sadurunge sampeyan.

PROPERTI PIHAK KETIGA

Sorrento Properties bisa uga ngemot pranala menyang situs web lan/utawa aplikasi pihak katelu ("Properti Pihak Katelu”). Nalika sampeyan ngeklik link menyang Properti Pihak Katelu, kita ora bakal ngelingake yen sampeyan wis ninggalake Sorrento Properties lan tundhuk karo syarat lan kahanan (kalebu kabijakan privasi) situs web utawa tujuan liyane. Properti Pihak Katelu kuwi ora ana ing kontrol Sorrento, lan kita ora tanggung jawab kanggo Properti Pihak Katelu. Sorrento nyedhiyakake Properti Pihak Katelu iki mung minangka penak lan ora mriksa, nyetujoni, ngawasi, nyetujui, njamin, utawa nggawe perwakilan apa wae babagan Properti Pihak Katelu, utawa produk utawa layanan apa wae sing disedhiyakake sesambungan karo kasebut. Sampeyan nggunakake kabeh pranala ing Properti Pihak Katelu kanthi resiko dhewe. Nalika sampeyan ninggalake Situs kita, Katentuan Pangginaan supados langkung ngatur. Sampeyan kudu mriksa syarat lan kabijakan sing ditrapake, kalebu privasi lan praktik ngumpulake data, saka Properti Pihak Katelu, lan nggawe investigasi apa wae sing dirasa perlu utawa cocog sadurunge nerusake transaksi karo pihak katelu. Kanthi nggunakake Properti Sorrento, sampeyan kanthi jelas ngeculake Sorrento saka kabeh tanggung jawab sing muncul saka panggunaan Properti Pihak Katelu. 

INDEMNIFICATION

Sampeyan setuju kanggo menehi ganti rugi lan nahan Sorrento, wong tuwane, anak perusahaan, afiliasi, pejabat, karyawan, agen, mitra, supplier, lan pemberi lisensi (saben, "Pesta Sorrento" lan bebarengan, "Parti Sorrento") ora mbebayani saka kerugian, biaya. , ayahan lan expenses (kalebu ragad pengacara cukup ') hubungane utawa njedhul saka samubarang lan kabeh ing ngisor iki: (a) nggunakake lan akses menyang Sorrento Properties; (b) sampeyan nglanggar Perjanjian; (c) sampeyan nglanggar hak pihak liya, kalebu pangguna liyane; utawa (d) nglanggar hukum, aturan utawa peraturan sing ditrapake. Sorrento nduweni hak, kanthi biaya dhewe, kanggo nganggep pertahanan lan kontrol eksklusif babagan perkara apa wae, yen ora kena ganti rugi dening sampeyan, ing acara sampeyan bakal kerjo bareng karo Sorrento kanggo negesake pertahanan sing kasedhiya. Ketentuan iki ora mbutuhake sampeyan menehi ganti rugi marang Pihak Sorrento kanggo praktik komersial sing ora sopan dening pihak kasebut utawa kanggo penipuan, penipuan, janji palsu, misrepresentasi utawa ndhelikake, penindasan utawa ngilangi fakta materi apa wae sing ana gandhengane karo Layanan sing diwenehake ing ngisor iki. . Sampeyan setuju yen pranata ing bagean iki bakal slamet sembarang mandap Agreement, lan / utawa akses kanggo Sorrento Properties.

DISCLAIMER JAMINAN lan SYARAT

KOWE NGERTI lan SETUJU yen nganti sing diidinke dening hukum sing ditrapake, panggunaan SORRENTO PROPERTIES ING RISIKO SENDIRI, lan SORRENTO PROPERTI diwenehake kanthi basis "AS IS" lan "AS kasedhiya", kanthi kabeh kesalahan. PARA PIHAK SORRENTO TATA-KATA NILAI KABEH JAMINAN, REPRESENTASI, lan KONDISI APA SAJA, APA SAJA UTAWA TERSIRAT, KANGGO, nanging ora diwatesi, JAMINAN UTAWA SYARAT-SYARAT DAGANG, KESEHATAN UNTUK PERUSAHAAN NEGARA. SORRENTO PROPERTI. Pihak Sorrento ora nggawe JAMINAN, perwakilan UTAWA KONDISI sing: (A) SORRENTO PROPERTIES bakal ketemu REQUIREMENTS; (B) AKSES menyang situs bakal ora diganggu UTAWA nggunakake SORRENTO PROPERTIES bakal pas wektune, aman, UTAWA ERROR-FREE; (C) PROPERTI SORRENTO bakal akurat, dipercaya, lengkap, migunani, UTAWA BENER; (D) SITUS bakal kasedhiya ing sembarang wektu utawa lokasi tartamtu; (E) ANY CACAT UTAWA KESALAHAN bakal dibenerake; UTAWA (F) SING SITUS BEBAS VIRUS UTAWA KOMPONEN MBAHAYA LAIN. Ora ana saran utawa informasi, apa lisan utawa tulisan, sing dipikolehi saka SORRENTO utawa liwat properti SORRENTO bakal nggawe JAMINAN sing ora digawe ing kene.

Batesan LIABILITAS

SAmpeyan ngerti lan setuju manawa pihak Sorrento ora bakal tanggung jawab kanggo mundhut bathi, bathi, utawa data, ora langsung, ora langsung, RUGI KHUSUS, UTAWA KONSEKUENSIAL, UTAWA KERUSAKAN UTAWA BIAYA AKIBAT KEHILANGAN PRODUKSI, USAHA, USAHA, USAHA BARANG SUBSTITUSI UTAWA LAYANAN, ing saben cilik apa utawa ora pihak SORRENTO wis menehi saran bab kamungkinan saka karusakan kuwi, njedhul metu saka UTAWA ana hubungane karo persetujuan UTAWA ANY KOMUNIKASI, WITH WILAYAH MINTERACTIONS. TEORI TANGGUNG JAWAB, RESULTING saka: (A) Panganggone utawa kasekengan kanggo nggunakake SORRENTO PROPERTIES; (B) BIAYA PENGGANTIAN BARANG UTAWA LAYANAN ASAL BARANG, DATA, INFORMASI UTAWA LAYANAN sing dituku utawa dipikolehi utawa pesen sing ditampa kanggo TRANSAKSI sing dilebokake liwat properti SORRENTO; (C) AKSES TANPA sah kanggo UTAWA owah-owahan saka transmisi utawa data Panjenengan, kalebu ANY lan kabeh informasi pribadi lan / utawa informasi keuangan disimpen ing kono; (D) STATEMENTS UTAWA tumindake ANY PIHAK KETIGA ING SORRENTO PROPERTIES; (E) ciloko pribadhi UTAWA PROPERTY karusakan, saka alam ANY WHATSOEVER, RESULTING saka ACCESS YOUR lan nggunakake layanan; (F) ANY INTERRUPTION UTAWA MANDENG TRANSMISI TO UTAWA Saka LAYANAN; (G) ANY BUGS, VIRUS, TROJAN HORSES, Utawa kaya sing bisa ditularaké utawa liwat LAYANAN dening pihak katelu; (H) ANY ERROR UTAWA OMISSIONS IN ANY CONTENT; Lan / UTAWA (I) ANY prakara liyane RELATED TO SORRENTO PROPERTIES, apa adhedhasar JAMINAN, HAK CIPTA, KONTRAK, TORT (kalebu teledor), UTAWA ANY téori hukum LAIN. PIHAK SORRENTO ORA TANGGUNG JAWAB MARANG LUWIH SAKA $100. Ing acara sawetara yurisdiksi ora ngidini pangecualian UTAWA watesan saka karusakan kanggo ambane dituduhake ing ndhuwur, TANGGUNG JAWAB KITA ing yurisdiksi kuwi bakal diwatesi kanggo ambane diijini dening hukum. KOWE ngakoni lan nyarujuki yen Watesan KERUSAKAN SING DIWUJUDI INI ADALAH UNSUR-UNSUR DASAR DASAR NEGERI ANTARA SORRENTO LAN KOWE.

TERM lan TERMINASI

  1. Istilah  Katentuan Pangginaan supados langkung dipunwiwiti ing tanggal nalika sampeyan nampa wong-wong mau (minangka diterangake ing preamble ndhuwur) lan tetep ing pasukan lengkap lan efek nalika sampeyan nggunakake Sorrento Properties, kajaba mungkasi sadurungé miturut bagean iki.
  2. Mandap Layanan dening Sorrento.  Sorrento nduweni hak kanggo mungkasi utawa mblokir akses pangguna menyang Properti Sorrento utawa Layanan sawayah-wayah, kanthi utawa tanpa sabab, tanpa kabar. Amarga alesan sing akses sampeyan bisa mungkasi kalebu, nanging ora winates kanggo (a) yen sampeyan utawa organisasi gagal kanggo nyedhiyani pembayaran pas wektune kanggo Layanan, yen ana, (b) yen sampeyan wis materially nerak sembarang pranata saka Agreement, utawa (c) yen Sorrento diwajibake miturut ukum (contone, yen panentu Layanan kasebut, utawa dadi, ora sah). Sampeyan setuju yen kabeh mandap kanggo sabab bakal digawe ing sawijine discretion Sorrento lan Sorrento ora bakal tanggung jawab kanggo sampeyan utawa pihak katelu kanggo maksud apa mandap akses menyang Sorrento Properties utawa Layanan.
  3. Mandhek Layanan dening Panjenengan.  Yen sampeyan pengin mungkasi Layanan sing diwenehake dening Sorrento, sampeyan bisa nindakake kanthi menehi kabar marang Sorrento sawayah-wayah. Kabar sampeyan kudu dikirim, kanthi tulisan, menyang alamat Sorrento sing kasebut ing ngisor iki.
  4. Efek saka Mandhek.  Mandhek bisa nyebabake panggunaan Properti Sorrento utawa Layanan ing mangsa ngarep. Sawise mungkasi bagean saka Layanan, hak sampeyan nggunakake bagean Layanan kasebut bakal langsung mandheg. Sorrento ora bakal duwe tanggung jawab apa wae marang sampeyan kanggo penundaan utawa mandap. Kabeh pranata Katentuan Pangginaan supados langkung urip, bakal slamet mandap Layanan, kalebu tanpa watesan, pranata kepemilikan, disclaimers babar pisan, lan watesan tanggung jawab.

Pangguna INTERNASIONAL

Sorrento Properties bisa diakses saka negara ing saindenging jagad lan bisa uga ngemot referensi kanggo Layanan lan Konten sing ora kasedhiya ing negara sampeyan. Referensi kasebut ora ateges Sorrento arep ngumumake kuwi Layanan utawa Konten ing negara sampeyan. Sorrento Properties dikontrol lan ditawakake Sorrento saka fasilitas ing Amerika Serikat. Sorrento ora nggawe perwakilan sing Sorrento Properties cocok utawa kasedhiya kanggo digunakake ing lokasi liyane. Salajengipun, bagean tartamtu saka Layanan bisa diterjemahake menyang basa liyane, nanging Sorrento ora menehi perwakilan utawa jaminan babagan konten, akurasi, utawa kelengkapan terjemahan kasebut. Wong-wong sing ngakses utawa nggunakake Sorrento Properties saka negara liya nindakake kanthi karsa dhewe lan tanggung jawab kanggo netepi hukum lokal. 

KETENTUAN UMUM

  1. Komunikasi Elektronik.  Komunikasi antarane sampeyan lan Sorrento bisa dumadi liwat elektronik, apa sampeyan ngunjungi Sorrento Properties utawa ngirim Sorrento e-mail, utawa Sorrento ngirim kabar ing Sorrento Properties utawa komunikasi karo sampeyan liwat e-mail. Kanggo tujuan kontrak, sampeyan (a) idin kanggo nampa komunikasi saka Sorrento ing wangun elektronik; lan (b) setuju manawa kabeh syarat lan katemtuan, persetujuan, kabar, pambocoran, lan komunikasi liyane sing diwenehake Sorrento kanggo sampeyan kanthi elektronik bakal nyukupi syarat hukum sing bakal ditindakake komunikasi kasebut yen ditulis.
  2. Tugas.  Katentuan Pangginaan supados langkung, lan hak-hak lan kewajiban sampeyan ing kene, bisa uga ora ditugasake, disubkontrak, didelegasikan utawa ditransfer dening sampeyan tanpa idin ditulis sadurunge Sorrento, lan tugas apa wae, subkontrak, delegasi, utawa transfer sing nglanggar sing kasebut ing ndhuwur bakal batal. lan roso sepi.
  3. Force Majeure.  Sorrento ora bakal tanggung jawab kanggo wektu tundha utawa gagal kanggo nindakake asil saka sabab njaba kontrol cukup, kalebu, nanging ora winates kanggo, tumindak Gusti Allah, perang, terorisme, kerusuhan, embargos, tumindak panguwasa sipil utawa militèr, geni, banjir, kacilakan, serangan utawa kekurangan fasilitas transportasi, bahan bakar, energi, tenaga kerja utawa bahan.
  4. Pitakon, Keluhan, Klaim.  Yen sampeyan duwe pitakonan, keluhan utawa pratelan bab Sorrento Properties, hubungi kita ing legal@sorrentotherapeutics.com. Kita bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan. Yen sampeyan ngira yen keprigelan sampeyan ora ditangani kanthi lengkap, diundang supaya menehi informasi kanggo diselidiki luwih lanjut.
  5. Periode Watesan.  KOWE lan SORRENTO SETUJU yen ana sabab saka tumindak njedhul metu saka UTAWA ana hubungane karo perjanjian, SORRENTO PROPERTIES UTAWA ISI kudu diwiwiti ing siji (1) taun sawise tumindak ACCRUES. Yen ora, sabab saka tumindak iki larang permanen.
  6. Hukum Governing lan Panggonan.  Katentuan Pangginaan supados langkung diatur lan ditegesi miturut hukum Negara Bagian California. Panggonan kanggo perselisihan yaiku San Diego, California. Para pihak kanthi iki setuju kanggo ngeculake pertahanan ing ngisor iki kanggo tumindak apa wae sing digawa ing California: forum non conveniens, kurang yurisdiksi pribadi, proses ora cukup, lan layanan proses ora cukup.
  7. Pilihan Basa.  Iki minangka pangarep-arep para pihak yen Katentuan Panggunaan lan kabeh dokumen sing ana gandhengane wis digawe ing basa Inggris, sanajan kasedhiya ing basa alternatif. 
  8. Wara-wara.  Where Sorrento mbutuhake sing nyedhiyani alamat e-mail, sampeyan tanggung jawab kanggo nyedhiyani Sorrento karo alamat e-mail paling saiki. Yen alamat e-mail pungkasan sing diwenehake menyang Sorrento ora sah, utawa kanthi alasan apa wae ora bisa ngirim kabar apa wae sing dibutuhake / diidini dening Katentuan Pangginaan supados Sorrento ngirim e-mail sing ngemot kabar kasebut. Nanging bakal dadi kabar sing efektif. Sampeyan bisa menehi kabar menyang Sorrento ing alamat ing ngisor iki: Sorrento Therapeutics, Inc., Attn: Legal, 4955 Directors Place, San Diego, CA 92121. Kabar kuwi bakal dianggep diwenehi nalika ditampa dening Sorrento dening layang dikirim dening layanan delivery sewengi dikenali nasional utawa mail prabayar prabayar kelas pisanan ing alamat ndhuwur.
  9. Ngalahake  Sembarang waiver utawa gagal kanggo ngleksanakake sembarang pranata Katentuan Pangginaan supados ing siji wusana ora bakal dianggep waiver saka pranata liyane utawa pranata kuwi ing sembarang kesempatan liyane.
  10. Keruwetan  Yen bagean saka Katentuan Pangginaan supados langkung sah utawa ora bisa ditindakake, bagean kasebut bakal ditafsirake kanthi cara kanggo nggambarake, sabisa-bisa, tujuan asli para pihak, lan bagean sing isih ana bakal tetep aktif lan efektif.
  11. Kontrol Ekspor.  Sampeyan ora bisa nggunakake, ngekspor, ngimpor, utawa nransfer Sorrento Properties kajaba sing diwenehake dening hukum AS, hukum yurisdiksi sing sampeyan entuk Sorrento Properties, lan hukum liyane sing ditrapake. Utamane, nanging tanpa watesan, Sorrento Properties ora bisa diekspor utawa diekspor maneh (a) menyang negara embargo Amerika Serikat, utawa (b) menyang sapa wae ing dhaptar Warga Negara sing Ditunjuk Khusus Departemen Keuangan AS utawa Departemen Perdagangan AS Ditolak. Dhaptar Wong utawa Dhaptar Entitas. Kanthi nggunakake Sorrento Properties, sampeyan makili lan njamin yen (y) sampeyan ora dumunung ing negara sing tundhuk embargo Pemerintah AS, utawa sing wis ditetepake dening Pemerintah AS minangka negara "ndhukung teroris" lan (z) sampeyan ora kadhaptar ing dhaptar Pamrentah AS saka pihak sing dilarang utawa diwatesi. Sampeyan ngakoni lan setuju manawa produk, layanan, utawa teknologi sing disedhiyakake dening Sorrento tundhuk karo hukum lan peraturan kontrol ekspor ing Amerika Serikat. Sampeyan kudu tundhuk karo hukum lan angger-angger iki lan ora, tanpa wewenang pamaréntah AS sadurunge, ngekspor, re-ekspor, utawa nransfer produk, layanan, utawa teknologi Sorrento, langsung utawa ora langsung, menyang negara sing nglanggar hukum lan angger-angger kuwi.
  12. Keluhan Pelanggan.  Sesuai karo Kode Sipil California §1789.3, sampeyan bisa nglaporake keluhan menyang Unit Bantuan Keluhan saka Divisi Layanan Konsumen Departemen Urusan Konsumen California kanthi nulis kanthi nulis ing 1625 N. Market Blvd., Ste N-112, Sacramento , CA 95834-1924, utawa liwat telpon ing (800) 952-5210.
  13. Entuk Persetujuan.  Katentuan Pangginaan supados langkung persetujuan pungkasan, lengkap, lan eksklusif saka pihak ing bab subyek saka kene lan ngganti lan merges kabeh diskusi sadurunge antarane pihak ing bab subyek kuwi.