Sistem Pangiriman Limfatik

"Bali menyang Pipa

The Sofusa® Sistem Pangiriman Limfatik (S-LDS) minangka cara perawatan anyar sing dirancang kanggo ngirim obat sing bisa disuntikake langsung menyang kapiler limfatik lan sistemik sing ana ing sangisore epidermis liwat sistem microneedle lan mikrofluida sing eksklusif.

Sistem Pangiriman Limfatik Sofusa Ringkesan. Ngunjungi www.sofusa.com »

sofusa-graphic01
ditingkatake-nyerep
 
Penyerapan sing Disempurnakake

Ora kaya injeksi tradisional, sistem Sofusa ("infus transdermal alus) ngidini panyerepan sing dikontrol menyang kapiler limfatik lan sistemik cilik sing ana ing sangisore epidermis.

nano-struktur-microneedles
 
Nanotopografi (digedhekake banget)

Nanotopografi film tipis proprietary sing ditrapake ing microneedles nyebabake paningkatan dramatis ing panyerepan molekul gedhe vs microneedles sing ora dibungkus.


Penargetan intra-limfatik

Ing model pra-klinis dibandhingake karo injeksi tradisional, Sofusa wis nuduhake respon klinis sing luwih apik kanthi konsentrasi limfatik sing tambah lan nyuda paparan sistemik.1.

(1) Data ing file - Multiple studi pra-klinis nglibatake etanercept, trastuzumab, CTLA-4, PD-1, lan PD-L1