CD38 MOBIL T / DAR T

"Bali menyang Pipa

CD38 CAR T lan DAR T minangka calon produk kita kanggo perawatan Multiple Myeloma

  • Kanker getih paling umum nomer loro
  • Sanajan kasedhiyan agen anyar, penyakit kasebut ditondoi kanthi pola kambuh sing terus-terusan lan tetep ora bisa ditambani kanggo mayoritas pasien.
  • Kira-kira 80,000 wong mati saben taun ing saindenging jagad
  • 114,000 kasus anyar sing didiagnosis sacara global saben taun
  • Sèl plasma minangka jinis sel getih putih ing sumsum balung. Kanthi kondisi iki, klompok sel plasma dadi kanker lan multiplies
  • Penyakit iki bisa ngrusak balung, sistem kekebalan, ginjel lan jumlah sel getih abang
  • Pangobatan kalebu obat-obatan, kemoterapi, kortikosteroid, radiasi utawa transplantasi sel stem
  • Wong bisa nandhang lara ing punggung utawa balung, anemia, lemes, konstipasi, hiperkalsemia, karusakan ginjel utawa mundhut bobot.
Sel plasma kanker ngrusak balung sing nyebabake fraktur
Multiple Myeloma
  • Kanker getih paling umum nomer loro
  • Sanajan kasedhiyan agen anyar, penyakit kasebut ditondoi kanthi pola kambuh sing terus-terusan lan tetep ora bisa ditambani kanggo mayoritas pasien.
  • Kira-kira 80,000 tiwas saben taun, ing saindenging jagad
  • 114,000 kasus anyar sing didiagnosis sacara global saben taun
  • Sèl plasma minangka jinis sel getih putih ing sumsum balung. Kanthi kondisi iki, klompok sel plasma dadi kanker lan multiplies
  • Penyakit iki bisa ngrusak balung, sistem kekebalan, ginjel, lan jumlah sel getih abang
  • Pangobatan kalebu obat-obatan, kemoterapi, kortikosteroid, radiasi, utawa transplantasi sel stem
  • Wong bisa nandhang lara ing punggung utawa balung, anemia, lemes, konstipasi, hiperkalsemia, karusakan ginjel, utawa mundhut bobot awak.

balung-fracture2

Sel plasma kanker ngrusak balung sing nyebabake fraktur

Multiple Myeloma