immunotherapy

"Bali menyang Pipa

G-MABTM Pustaka

Teknologi G-MAB milik Sorrento, sing diciptakake dening Dr. Ji, adhedhasar panggunaan transkripsi RNA kanggo amplifikasi domain variabel antibodi saka luwih saka 600 donor. 

Analisis jero data DNA sekuensing jero nuduhake yen perpustakaan G-MAB ngemot luwih saka 10 quadrillion (1016) urutan antibodi sing béda. Iki ndadekake salah sawijining perpustakaan antibodi manungsa paling gedhe ing industri biopharmaceutical. Nganti saiki, Sorrento wis kasil ngidentifikasi antibodi manungsa kanthi lengkap nglawan luwih saka 100 target onkogenik dampak dhuwur sing relevan sacara klinis, kalebu PD-1, PD-L1, CD38, CD123, CD47, VEGFR2, lan CCR2.

Tingkat hit screening sing sukses banget (100+ target sing relevan sacara klinis disaring).

  • Keanekaragaman sing dhuwur banget (2 x 1016 urutan antibodi sing béda)
  • Teknologi proprietary (amplifikasi RNA kanggo generasi perpustakaan)

Kapabilitas Manufaktur:

  • fasilitas cGMP
  • Kapabilitas Isi / Rampung
  • Dhukungan analitis lengkap