MOBIL T / DAR T

"Bali menyang Pipa

CAR T (Chimeric Antigen Receptor-T Cell) 

Program terapi seluler Sorrento fokus ing Chimeric Antigen Receptor-T Cell (CAR T) kanggo imunoterapi seluler adopsi kanggo nambani tumor padhet lan cair. 

Program CAR T kalebu CD38, CEA lan CD123.

Sorrento's CD38 CAR T target sel positif CD38 kanthi ekspresi dhuwur, sing bisa mbatesi toksisitas on-target/off-tumor.

Calon CD38 CAR T perusahaan saiki lagi dievaluasi ing pirang-pirang myeloma (MM). Program kasebut wis sukses nuduhake aktivitas anti-tumor praklinis sing kuat ing model kewan lan saiki ana ing uji coba fase 1 ing RRMM. Kajaba iku, Sorrento wis nglaporake data saka uji coba Tahap I kanggo program CAR T sing diarahake antigen karsinoembrionik (CEA).

Perusahaan iki netepake CD123 CAR T ing leukemia myeloid akut (AML).

DAR T (Dimeric Antigen Receptor-T Cell)

Sorrento nggunakake teknologi knock-out knock-in (KOKI) proprietary kanggo ngowahi sel T sing asale saka donor sehat supaya bisa direkayasa sacara genetis kanggo nyebut reseptor antigen dimerik menyang wilayah konstan rantai alpha (TRAC) reseptor sel T (TCR). Kanthi cara iki, TRAC dibuwang lan antigen dibuwang menyang lokus. 

Dimeric Antigen Receptor (DAR) nggunakake Fab tinimbang scFv sing digunakake dening sel T Chimeric Antigen Receptor (CAR) tradisional. Kita yakin DAR iki wis dituduhake ing studi preclinical kanthi spesifik, stabilitas lan potensi sing luwih gedhe.

Reseptor Antigen Chimeric (CARs)

Teknologi Sel T CAR saiki

Teknologi Dimeric Antigen Receptor (DAR) Next-Gen

Sorrento-Graphics-DART