ADCs

"Bali menyang Pipa

ADC (Konjugasi Obat Antibodi)

Konjugasi Obat Antibodi (ADC)

Antibodi-drug conjugates (ADCs) minangka imunoterapi sing ditargetake sing nggunakake obat sitotoksik kuat sing digabung karo antibodi liwat linker kimia. Iki nambah khasiat agen kemoterapi kanthi efektif nargetake obat kasebut langsung menyang sel kanker. Mangkono, ADC uga nyuda efek samping amarga nargetake sel kanker tegese kurang obat sitotoksik bakal mlebu ing sel sehat.

Platform teknologi ADC generasi sabanjure Sorrento nggunakake cara konjugasi inovatif kanggo ngasilake ADC sing stabil kanthi ngubungake racun kasebut menyang situs antibodi sing wis dipilih; ADCs asil wis nuduhake khasiat anti-tumor dhuwur ing pasinaon preclinical.

Teknologi ADC nggunakake kimia konjugasi proprietary (C-Lock™ lan K-Lock™), sing wiwitane dikembangake dening Concortis Biosystems, Corp.

Kombinasi metode konjugasi C-Lock lan K-Lock mbisakake ADC multifungsi, kayata ADC obat ganda lan ADC Bispecific. Kita uga aktif nyinaoni kombinasi ADC kanthi terapi immuno-onkologi minangka strategi anti-kanker anyar.

Kita ngembangake ADC kanthi target CD38 lan BCMA.