Apa sing Diuji Klinis?

"Bali menyang Pipa

Apa sing Diuji Klinis?

Sadurunge obat kasedhiya ing apotek, diselidiki ing uji klinis. Uji klinis dipantau kanthi ati-ati lan didokumentasikake studi ilmiah kanggo ngevaluasi keamanan lan kesahihan obat sing diselidiki kanggo nemokake perawatan anyar lan luwih apik kanggo pasien. Iki ditindakake ing setelan rumah sakit utawa klinik ing ngendi dokter lan profesional kesehatan liyane mirsani lan ngevaluasi respon sukarelawan kanggo obat sing diselidiki. Obat-obatan investigasi kudu nduduhake safety lan khasiat kanggo FDA (Food and Drug Administration) sadurunge disetujoni.

Pitakonan babagan Uji Coba Klinis?

Hubungi kita ing clinicaltrials@sorrentotherapeutics.com.