Manufacturing

"Bali menyang Pipa

Manufaktur Yudisial (Antibodi, Terapi Sel)

Fasilitas manufaktur antibodi cGMP lan terapi sel canggih sing ana ing San Diego, CA, wiwitane dirancang kanggo dadi fasilitas multi-produk kanggo nggawe protein lan antibodi sing diresiki akeh kanggo digunakake minangka terapi. Fasilitas sing dirancang maneh nyukupi syarat cGMP sing ditrapake kanggo nggawe Obat-obatan Anyar Investigasi, lan saiki kalebu kemampuan kanggo terapi seluler.

Fasilitas Pabrik Kontrak Isi lan Rampung Bioserv Aseptik

Saiki minangka bagean saka kapabilitas inti Sorrento, Bioserv, organisasi layanan manufaktur kontrak cGMP dipikolehi lan digabungake. Kanthi fasilitas / kamar resik lan sistem kualitas sing diwasa, Bioserv nyedhiyakake layanan ngisi / rampung aseptik lan non-aseptik kalebu lyophilization kanggo industri bioteknologi, farmasi lan diagnostik, uga labeling / kitting lan suhu kamar sing dikontrol jangka panjang, panyimpenan kadhemen lan beku.

bioserve

Fasilitas Produksi Virus Oncolytic Camino Santa Fe

Fasilitas produksi virus Sorrento kalebu pangembangan proses lan laboratorium pengujian analitis uga kamar resik cGMP. Operasi sing didhukung kalebu kultur sel, pemurnian, ngisi lan ngrampungake proses uga pangembangan assay analitis lan tes kontrol kualitas. Fasilitas kasebut dilisensi dening Cabang Pangan lan Narkoba CA lan wis sukses ngasilake zat obat lan produk obat kanggo uji klinis pra-klinis, FASE I lan FASE II.

ADC Conjugation, Payload lan Fasilitas Sintesis Linker

Sorrento ngoperasikake fasilitas cGMP kanggo produksi Antibody Drug Conjugate (ADC) ing Suzhou, China, kanthi jeneng merek Levena Biopharma. Situs kasebut wis beroperasi wiwit 2016 lan bisa ndhukung produksi cGMP klinis saka linker obat uga konjugasi antibodi. Kanthi kemampuan dhukungan analitis lengkap lan fasilitas sing dilengkapi kanggo nangani API (isolator) sing kuat banget, situs kasebut wis ndhukung luwih saka 20 kelompok klinis kanggo uji klinis ing saindenging jagad.

Sofusa Research and Manufacturing Facility

Kapabilitas manufaktur SOFUSA ing Atlanta, GA kalebu teknik nanofabrikasi presisi bebarengan karo perakitan lan tes komponen piranti. Operasi kasebut bisa ndhukung manufaktur piranti khusus kanggo ndhukung studi praklinis lan uji klinis Fase I lan II. Kajaba iku, pusat riset SOFUSA minangka laboratorium kewan cilik sing fungsional kanthi kemampuan pencitraan canggih (NIRF, IVIS, PET-CT) kanggo nggambarake dampak pangiriman limfatik kanthi injeksi lan infus tradisional.

 Dolan maring Situs »

sofusa-graphic01
sofusa