Looking Forward Statements

"Bali menyang Pipa

Looking Forward Statements

Informasi sing disedhiyakake ing situs web iki kalebu informasi sing ngarep-arep lan pernyataan sing ngarep-arep (secara kolektif, "pernyataan sing ngarep-arep" ing makna hukum sekuritas sing ditrapake, kalebu ing makna "pelabuhan aman" pranata Litigasi Sekuritas Pribadi AS. Reform Act of 1995) gegayutan karo Sorrento Therapeutics, Inc. ("Sorrento"). Pernyataan sing maju nggambarake pangarepan lan kapercayan manajemen Sorrento babagan acara ing mangsa ngarep lan bisa uga nggambarake rencana, tujuan, tujuan lan misi manajemen Sorrento. Pernyataan ngarep-arep iki ora ana hubungane karo fakta sejarah utawa saiki lan bisa uga diiringi tembung kayata "tuju," "antisipasi," "pracaya," "bisa," "ngira," "nyana," "ramalan, ” “niat”, “bisa”, “rencana”, “potensial”, “bisa”, “bakal” lan tembung liyane lan istilah sing padha. Pernyataan kasebut ana gandhengane karo, ing antarane, pangarepan manajemen Sorrento babagan rencana, tujuan, strategi, kinerja operasional utawa finansial ing mangsa ngarep, rencana lan prospek bisnis, lan pangarepan babagan uji klinis, garis wektu pangembangan, diskusi karo panguwasa peraturan, program pangembangan, calon pangembangan lan obat-obatan investigasi sing dikembangake dening Sorrento lan mitra strategis Sorrento. Pernyataan sing ngarep-arep ing situs web iki dudu janji utawa jaminan, lan sampeyan ora kudu ngandelake pratelan sing ngarep-arep iki amarga ana risiko sing dingerteni lan ora dingerteni, kahanan sing durung mesthi lan faktor liyane, akeh sing ora bisa dikontrol Sorrento lan bisa uga njalari asil nyata beda-beda sacara material saka sing diungkapake utawa diwenehake dening pratelan sing ngarep-arep iki. Risiko lan kahanan sing durung mesthi kasebut kalebu, nanging ora diwatesi, pengaruh kahanan ekonomi umum, kahanan ekonomi ing industri biofarmasi, owah-owahan ing lingkungan regulasi, volatilitas pasar saham, fluktuasi biaya, kemampuan kita kanggo ngembangake lan nglindhungi properti intelektual lan ngoperasikake bisnis kita tanpa nglanggar hak properti intelektual wong liya, gumantung marang pihak katelu lan/utawa perjanjian kolaborasi kanggo sukses pangembangan lan komersialisasi produk kita, owah-owahan ing lanskap kompetitif, owah-owahan ing standar perawatan kanggo macem-macem indikasi sing Sorrento melu, lan risiko liyane rinci ing laporan taunan Sorrento ing Formulir 10-K, uga filings sakteruse liyane digawe saka wektu kanggo wektu karo US Securities and Exchange Commission, kang kasedhiya ing www.sec.gov. Resiko lan kahanan sing durung mesthi iki bisa nyebabake asil, kinerja, utawa prestasi ing mangsa ngarep beda-beda sacara material saka asil, kinerja utawa prestasi sing dituduhake utawa diwenehake dening pratelan sing ngarep-arep kasebut. Asil, kinerja utawa prestasi kasebut kalebu, nanging ora diwatesi, wektu ndhaptar utawa rampung uji klinis, asil uji klinis, wektu lan efek saka tumindak regulasi, sukses relatif utawa ora sukses ing ngembangake lan entuk. persetujuan regulasi kanggo calon produk Sorrento, sukses, khasiat utawa safety saka calon produk Sorrento, kemampuan kanggo nggedhekake, ngramu lan nggawe praktik manufaktur sing cukup, jumlah klinis utawa komersialisasi calon produk Sorrento, lan sukses relatif utawa kekurangan. saka sukses ing acceptance pasar samubarang calon produk Sorrento. Pangembangan lan komersialisasi obat kasebut nduwe risiko dhuwur, lan mung sawetara program riset lan pangembangan sing nyebabake komersialisasi produk. Asil ing uji klinis tahap awal bisa uga ora nuduhake asil lengkap utawa asil saka uji klinis tahap mengko utawa luwih gedhe lan ora njamin persetujuan peraturan.

Ing situs web iki, manajemen Sorrento bisa ngarujuk marang asil, proyeksi utawa ukuran kinerja sing ora disiapake miturut Prinsip Akuntansi Umum AS ("GAAP") kaya sing dilaporake ing file SEC perusahaan. Asil, proyeksi utawa ukuran kinerja iki minangka ukuran non-GAAP lan ora dimaksudake kanggo ngganti utawa ngganti asil sing diukur miturut GAAP lan minangka tambahan kanggo asil sing dilaporake GAAP.

Iki statements ngarep-looking mung ngandika ing tanggal sing pisanan digawe utawa dianyari ing situs web iki, lan Sorrento iki disclaims maksud, tugas, kewajiban utawa janji kanggo mbenake utawa nganyari statements ngarep-looking sing ana ing website iki.