Kebijakan Cookie

"Bali menyang Pipa

KEBIJAKAN COOKIE

Kebijakan Cookie iki nerangake carane nerangake carane Sorrento Therapeutics, Inc. lan afiliasi lan anak perusahaan (secara kolektif, "Sorrento, ""us, ""we, "Utawa"kita”) nggunakake cookie lan teknologi sing padha sing ana gandhengane karo situs web, aplikasi, lan portal sing dioperasikake sing nyambung menyang Kebijakan Cookie iki (secara kolektif, "situs”) kanggo nyedhiyakake, nambah, promosi, lan nglindhungi Situs kasebut lan kaya sing diterangake ing ngisor iki. 

Apa sing dadi cookie?

Cookie minangka potongan teks cilik sing dikirim menyang browser nalika sampeyan ngunjungi Situs kasebut. Nglayani macem-macem fungsi, kayata ngidini kita ngelingi informasi tartamtu sing diwenehake nalika sampeyan navigasi ing antarane kaca ing Situs kasebut. Saben cookie kadaluwarsa sawise wektu tartamtu gumantung saka apa sing digunakake. Cookie migunani amarga mbantu nggawe pengalaman sampeyan ing Situs luwih nyenengake. Padha ngidini kita ngenali piranti (eg laptop utawa piranti seluler) supaya kita bisa ngatur pengalaman Situs. 

Napa kita nggunakake cookie?

Kita nggunakake cookie pihak pisanan lan pihak katelu amarga sawetara alasan, kayata ngidini sampeyan navigasi ing antarane kaca kanthi efisien, ngelingi preferensi sampeyan, ngidini kita nganalisa kinerja situs web kita, lan nambah pengalaman sampeyan. Sawetara cookie dibutuhake kanggo alasan teknis supaya Situs bisa digunakake. Cookie liyane ngaktifake kita lan pihak katelu sing bisa digunakake kanggo nglacak lan ngarahake kapentingan pengunjung menyang Situs kita. Contone, kita nggunakake cookie kanggo ngatur isi lan informasi sing bisa ngirim utawa nuduhake kanggo sampeyan lan digunakake nggawe pribadhi pengalaman nalika sesambungan karo Situs lan digunakake kanggo nambah fungsi saka layanan kita nyedhiyani. Pihak katelu uga nyedhiyakake cookie liwat Situs kita kanggo pariwara, analytics, lan tujuan liyane. Iki diterangake luwih rinci ing ngisor iki. 

Apa cookie sing kita gunakake?

penting

Cookie iki pancen perlu kanggo nyedhiyakake Situs kasebut lan nggunakake sawetara fitur, kayata akses menyang wilayah sing aman. Amarga cookie iki pancen perlu kanggo ngirim Situs, sampeyan ora bisa nolak tanpa mengaruhi fungsi Situs. Sampeyan bisa uga bisa mblokir utawa mbusak cookie penting kanthi ngganti setelan browser.

Conto cookie penting sing bisa digunakake kalebu layanan ing ngisor iki:

Cookies
Typekit

Kinerja lan Analisis, Personalisasi, lan Keamanan

Cookie iki mbantu kita nganalisa kepiye Layanan diakses lan digunakake, ngidini kita nglacak kinerja, lan ngamanake Situs kasebut. Contone, kita nggunakake cookie kanggo entuk wawasan babagan pangguna lan kinerja Situs, kayata kacepetan kaca utawa kanggo mbantu ngatur Situs lan Layanan kanggo sampeyan supaya bisa nambah pengalaman sampeyan.

Conto kinerja lan analytics, personalisasi, lan cookie keamanan sing bisa digunakake kalebu layanan ing ngisor iki:

Cookies
Google Analytics
Adobe
New Relic
JetPack / Otomatis

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan cookie Google Analytics kanthi ngeklik kene lan babagan carane Google nglindhungi data sampeyan kanthi ngeklik kene. Kanggo milih metu saka Google Analytics, sampeyan bisa ngundhuh lan nginstal Google Analytics Opt-out Browser Add-on, kasedhiya kene.

Nargetake utawa Advertising Cookies

Cookie iki digunakake kanggo nggawe pesen iklan luwih cocog karo sampeyan lan kapentingan sampeyan. Kadhangkala kita nggunakake cookie sing dikirim dening pihak katelu kanggo nglacak kinerja pariwara kita. Contone, cookie iki ngelingi browser sing wis ngunjungi Situs kita. Proses iki mbantu kita ngatur lan nglacak efektifitas upaya marketing kita.

Conto panargetan utawa cookie iklan sing bisa digunakake kalebu layanan ing ngisor iki:

Cookies
Google Ads
Adobe Auditors Manager

Sampeyan bisa sinau luwih lengkap babagan carane Google nggunakake cookie kanggo tujuan pariwara lan instruksi milih metu kanthi ngeklik kene. Sampeyan bisa milih metu saka Adobe Experience Cloud Advertising Services kanthi ngunjungi situs web lan milih opsi "milih metu" kene.  

Kepiye carane ngatur cookie?

Umume browser ngidini sampeyan mbusak lan/utawa mandheg nampa cookie saka situs web sing dibukak. Kanggo nindakake iki, tindakake pandhuan ing setelan browser Panjenengan. Akeh browser nampa cookie minangka standar nganti sampeyan ngganti setelan. Yen sampeyan ora nampa cookie, Nanging, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake kabeh fungsi Situs lan bisa uga ora bisa mlaku kanthi bener. Kanggo informasi luwih lengkap babagan cookie, kalebu carane ndeleng cookie apa sing wis disetel ing browser sampeyan lan carane ngatur lan mbusak, bukak www.allaboutcookies.org.

Bukaken kita Kebijakan Privasi kanggo informasi luwih lengkap babagan pilihan sing ana hubungane karo informasi pribadhi, kalebu instruksi tambahan kanggo milih metu saka iklan adhedhasar kapentingan.

Nganyari Kebijakan Cookie

Kita bisa nganyari Kabijakan Cookie iki saka wektu kanggo wektu kanggo nggambarake, contone, owah-owahan ing cookie sing digunakake utawa kanggo alasan operasional, legal, utawa peraturan liyane. Mangga bukak maneh Kabijakan Cookie iki kanthi rutin kanggo tetep ngerti babagan panggunaan cookie lan teknologi sing ana gandhengane. Tanggal ing sisih ngisor Kebijakan Cookie iki nuduhake kapan pungkasan dianyari.

Ngendi sampeyan bisa njaluk informasi luwih lengkap?

Yen sampeyan duwe pitakon babagan panggunaan cookie utawa teknologi liyane, kirim email menyang privacy@sorrentotherapeutics.com.

Dianyari pungkasan: 14 Juni 2021