Tietosuojalauseke

« Takaisin Pipeline

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Voimaantulopäivä: 14

Tämä tietosuojakäytäntö ("Tietosuojalauseke”) selittää kuinka Sorrento Therapeutics, Inc. ja sen tytäryhtiöt ja tytäryhtiöt (yhdessä "Sorrento, ""us, ""we, "Tai"meidän) kerää, käyttää ja jakaa henkilökohtaisia ​​tietojasi sellaisten verkkosivustojen, sovellusten ja portaalien yhteydessä, joita käytämme ja jotka linkittävät tähän tietosuojakäytäntöön (yhteisesti "paikka), sosiaalisen median sivuillamme ja sähköpostiviestinnässämme (yhdessä ja yhdessä Sivuston kanssa "palvelu").

Tämä tietosuojakäytäntö ei välttämättä koske henkilötietoja, jotka olet saattanut antaa tai annat meille muissa asetuksissa kuin Sivuston kautta tai sen kautta. Erillisiä tai täydentäviä tietosuojakäytäntöjä voidaan soveltaa henkilötietoihin, joita Sorrento muuten kerää, kuten kliinisten kokeidemme, potilaslaboratoriopalvelujen tai COVISTIX-tuotteiden yhteydessä. Sorrento pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa. Jos teemme muutoksia, jotka muuttavat tapaa, jolla keräämme, käytämme tai jaamme henkilötietoja, julkaisemme nämä muutokset tässä tietosuojakäytännössä. Sinun tulee tarkistaa tämä tietosuojakäytäntö säännöllisesti, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista käytännöistämme ja käytännöistämme. Merkitsemme tietosuojakäytäntömme viimeisimmän version voimaantulopäivän tämän tietosuojakäytännön yläosaan. Jos jatkat Palvelun käyttöä muutosten lähettämisen jälkeen, hyväksyt tällaiset muutokset.

HENKILÖKOHTAISEN TIEDON KERÄMINEN

  1. Antamasi henkilötiedot.  Saatamme kerätä seuraavat henkilötiedot, jotka annat Palvelumme kautta tai muuten:
    • Ota yhteyttä , kuten nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja sijainti.
    • Ammattimaista tietoa, kuten tehtävänimike, organisaatio, NPI-numero tai asiantuntemusalue.
    • Tilitiedot, kuten käyttäjätunnus ja salasana, jonka luot, kun käytät asiakasportaaliamme, sekä muut rekisteröintitiedot.
    • Asetukset, kuten markkinointi- tai viestintämieltymyksesi.
    • Yhteydenpito, mukaan lukien tiedot, jotka liittyvät meille esittämiisi tiedusteluihin ja kaikki palaute, jonka annat kommunikoidessasi kanssamme.
    • Hakijan tiedot, kuten ansioluettelosi, CV:si, kiinnostuksen kohteet ja muut tiedot, jotka saatat antaa, kun haet meille työtä tai tilaisuutta tai pyydät tietoa työllistymismahdollisuuksista Palvelun kautta.
    • Muut tiedot jonka päätät tarjota, mutta joita ei ole erikseen lueteltu tässä, joita käytämme tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla tai muutoin tiedonkeruun yhteydessä.
  2. Henkilötiedot kerätään automaattisesti. Me, palveluntarjoajamme ja liikekumppanimme voimme automaattisesti kirjata tietoja sinusta, tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi ja toiminnastasi ajan mittaan Palvelussamme ja muilla sivustoilla ja verkkopalveluissa, kuten:
    • Tietoa toiminnasta verkossa, kuten verkkosivusto, jolla vierailit ennen Palvelun selaamista, katsomasi sivut tai näytöt, kuinka kauan vietit sivulla tai näytöllä, navigointipolut sivujen tai näyttöjen välillä, tiedot toiminnasta sivulla tai näytössä, käyttöajat ja pääsyn kesto.
    • Laitteen tiedot, kuten tietokoneen tai mobiililaitteen käyttöjärjestelmän tyyppi ja versionumero, langaton operaattori, valmistaja ja malli, selaintyyppi, näytön resoluutio, IP-osoite, yksilölliset tunnisteet ja yleiset sijaintitiedot, kuten kaupunki, osavaltio tai maantieteellinen alue.
  3. Evästeet ja vastaavat tekniikat. Kuten monet verkkopalvelut, käytämme evästeitä ja vastaavia teknologioita helpottaaksemme joidenkin automaattisten tietojen keräämistämme, mukaan lukien:
    • keksit, jotka ovat tekstitiedostoja, joita verkkosivustot tallentavat vierailijan laitteelle tunnistaakseen vierailijan selaimen yksilöllisesti tai tallentaakseen selaimeen tietoja tai asetuksia, joiden tarkoituksena on auttaa sinua navigoimaan sivujen välillä tehokkaasti, muistamaan mieltymyksesi, mahdollistamaan toiminnallisuus ja auttamaan meitä ymmärtämään käyttäjien toimintaa. ja mallit sekä verkkomainonnan helpottaminen. Lisätietoja saat vierailemalla Evästekäytäntö.
    • Verkkojäljitteet, joka tunnetaan myös nimellä pikselitunnisteet tai selkeät GIF-tiedostot, joita käytetään tyypillisesti osoittamaan, että verkkosivua tai sähköpostia on käyty tai avattu tai että tiettyä sisältöä on katseltu tai napsautettu, tyypillisesti keräämään tilastoja verkkosivustojen käytöstä ja markkinointikampanjoiden menestyksestä.
  4. Kolmansilta osapuolilta saadut henkilötiedot. Saatamme myös saada henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansilta osapuolilta, kuten liikekumppaneiltamme, asiakkailtamme, myyjiltämme, tytäryhtiöiltämme ja tytäryhtiöiltämme, tiedontarjoajilta, markkinointikumppaneiltamme ja julkisesti saatavilla olevilta lähteiltä, ​​kuten sosiaalisen median alustoilta. 
  5. Lähetteet. Palvelun käyttäjillä voi olla mahdollisuus ohjata työtovereita tai muita yhteyshenkilöitä luoksemme ja jakaa yhteystietonsa. Älä anna meille kenenkään yhteystietoja, ellet ole saanut siihen lupaa.
  6. Herkät henkilötiedot. Ellemme erityisesti pyydä sitä, pyydämme, ettet anna meille mitään arkaluonteisia henkilötietoja (esim. rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai muihin vakaumuksiin, terveyteen, biometrisiin tai geneettisiin ominaisuuksiin, rikolliseen taustaan ​​tai ammattiliittojen jäsenyyteen liittyviä tietoja) ) Palvelussa tai sen kautta tai muuten meille.

HENKILÖTIETOJEN KÄYTTÖ

Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi seuraaviin tarkoituksiin ja muutoin joko tässä tietosuojakäytännössä tai tietojen keräämisen yhteydessä kuvatulla tavalla.

  1. Palvelun tarjoamiseen. Voimme käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:
    • tarjota ja harjoittaa Palvelua ja liiketoimintaamme;
    • seurata ja parantaa kokemustasi Palvelusta;
    • luoda ja ylläpitää tiliäsi sovelluksissamme tai portaaleissamme;
    • tarkastella pyyntöjäsi tai tiedustelujasi ja vastata niihin;
    • kommunikoida kanssasi Palvelusta ja muusta siihen liittyvästä viestinnästä; ja
    • tarjota tarvitsemiasi materiaaleja, tuotteita ja palveluita.
  2. Tutkimus ja kehitys.  Saatamme käyttää tietojasi tutkimus- ja kehitystarkoituksiin, mukaan lukien palvelun parantamiseen, käyttäjiemme käyttötrendien ja mieltymysten ymmärtämiseen ja analysoimiseen sekä uusien ominaisuuksien, toimintojen ja palveluiden kehittämiseen. Osana näitä toimintoja voimme luoda koottuja, tunnistamattomia tai muita anonyymejä tietoja keräämistämme henkilötiedoista. Muutamme henkilötiedot anonyymeiksi tiedoiksi poistamalla tiedot, jotka tekevät tiedoista henkilökohtaisesti tunnistettavissa. Saatamme käyttää näitä anonyymejä tietoja ja jakaa niitä kolmansien osapuolien kanssa laillisiin liiketoimintatarkoituksiin, mukaan lukien Palvelun analysointiin ja parantamiseen sekä liiketoimintamme edistämiseen.
  3. Suoramarkkinointi. Voimme lähettää sinulle Sorrentoon liittyviä tai muita suoramarkkinointiviestejä lain sallimalla tavalla. Voit kieltäytyä markkinointiviestinnästämme alla olevassa "Omat valintasi" -osiossa kuvatulla tavalla.  
  4. Aihepiiriin perustuva mainonta. Saatamme tehdä yhteistyötä kolmannen osapuolen mainosyritysten ja sosiaalisen median yritysten kanssa auttaaksemme meitä mainostamaan liiketoimintaamme ja näyttämään mainoksia Palvelussamme ja muilla sivustoillamme. Nämä yritykset voivat käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita kerätäkseen sinusta tietoja (mukaan lukien yllä kuvatut laitetiedot ja verkkotoimintatiedot) ajan kuluessa Palvelussamme ja muissa sivustoissa ja palveluissa tai vuorovaikutuksessasi sähköpostiemme kanssa, ja käyttää näitä tietoja mainosten näyttämiseen, he luulevat kiinnostavan sinua. Saat lisätietoja valinnoistasi rajoittaa aihepiiriin perustuvaa mainontaa alla olevasta "Omat valintasi" -osiosta. 
  5. Rekrytointi ja hakemusten käsittely.  Rekrytointitoimiemme tai hakemustesi tai kyselyjesi yhteydessä Sorrenton työllistymismahdollisuuksista Palvelun kautta, voimme käyttää henkilötietojasi hakemusten arvioimiseen, kyselyihin vastaamiseen, valtuustietojen tarkistamiseen, yhteydenottoreferensseihin, taustatarkistuksia ja muita turvallisuustarkastuksia tekemiseen ja muuhun tarkoitukseen. käyttää henkilötietoja HR- ja työsuhteisiin liittyviin tarkoituksiin.
  6. Lakien ja määräysten noudattaminen. Käytämme henkilötietojasi siten kuin katsomme tarpeelliseksi tai asianmukaiseksi sovellettavien lakien, laillisten pyyntöjen ja oikeusprosessien noudattamiseksi, kuten vastataksemme haasteisiin tai viranomaisten pyyntöihin.
  7. Vaatimustenmukaisuus, petostentorjunta ja turvallisuus. Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi ja paljastaa niitä lainvalvontaviranomaisille, viranomaisille ja yksityisille osapuolille, mikäli katsomme tarpeelliseksi tai tarkoituksenmukaiseksi: (a) ylläpitääksemme palveluidemme, tuotteidemme ja palvelujemme turvallisuutta, turvallisuutta ja eheyttä, liiketoimintaa, tietokantoja ja muu teknologia omaisuus; (b) suojella meidän, sinun tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta (mukaan lukien esittämällä ja puolustamalla oikeudellisia vaatimuksia); (c) tarkastaa sisäisten prosessiemme laki- ja sopimusvaatimusten sekä sisäisten käytäntöjen noudattaminen; (d) panna täytäntöön Palvelua koskevat ehdot; ja (e) estää, tunnistaa, tutkia ja estää vilpillistä, haitallista, luvatonta, epäeettistä tai laitonta toimintaa, mukaan lukien kyberhyökkäykset ja identiteettivarkaudet.
  8. Sinun suostumuksellasi. Joissakin tapauksissa saatamme erityisesti pyytää sinulta suostumustasi henkilökohtaisten tietojesi keräämiseen, käyttämiseen tai jakamiseen, esimerkiksi lain niin vaatiessa.

HENKILÖTIETOJEN JAKAMINEN

Voimme jakaa henkilötietosi alla lueteltujen tahojen ja henkilöiden kanssa tai muuten tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla tai keräyspisteessä.

  1. Liittyvät yritykset.  Saatamme jakaa sinusta kerättyjä tietoja kenelle tahansa yritysryhmämme jäsenelle, mukaan lukien tytäryhtiöt, viimeinen holdingyhtiömme ja sen tytäryhtiöt. Jaamme esimerkiksi henkilötietosi lähiyhtiöidemme kanssa tarjotaksemme tuotteitamme ja palveluitamme sinulle, kun muut konserniimme kuuluvat yritykset suorittavat osia täyden palvelutarjonnasta.
  2. Palveluntarjoajat.  Jaamme henkilötietoja kolmansille osapuolille ja henkilöille, jotka suorittavat tehtäviä puolestamme ja auttavat meitä hoitamaan liiketoimintaamme. Palveluntarjoajat auttavat meitä esimerkiksi suorittamaan verkkosivustojen isännöintiä, ylläpitopalveluita, tietokannan hallintaa, verkkoanalytiikkaa, markkinointia ja muita tarkoituksia.
  3. Mainoskumppanit.  Saatamme myös jakaa sinusta keräämiämme henkilötietoja kolmansille osapuolille, joiden kanssa teemme yhteistyötä mainoskampanjoissa, kilpailuissa, erikoistarjouksissa tai muissa palveluihimme liittyvissä tapahtumissa tai toimissa tai jotka keräävät tietoja toiminnastasi Palvelussa ja muissa verkkopalveluissa. auttaa meitä mainostamaan tuotteitamme ja palveluitamme ja/tai käyttämään heidän kanssaan jakamiamme hajautettuja asiakasluetteloita mainosten toimittamiseen sinulle ja samankaltaisille käyttäjille heidän alustoillaan.
  4. Liiketoiminnan siirretyt.  Saatamme paljastaa sinusta kolmansien osapuolien kanssa keräämiämme henkilötietoja minkä tahansa liiketapahtuman (tai mahdollisen liiketoimen) yhteydessä, joka sisältää sulautumisen, yhtiön osakkeiden tai omaisuuden myynnin, rahoituksen, hankinnan, yhdistämisen, uudelleenjärjestelyn, myynnin tai kokonaan tai osan purkamisesta. liiketoiminnassamme (mukaan lukien konkurssi tai vastaava menettely).
  5. Viranomaiset, lainvalvontaviranomaiset ja muut.  Saatamme myös paljastaa sinusta kerättyjä tietoja lainvalvontaviranomaisille, viranomaisille ja yksityisille osapuolille, jos tietojen paljastaminen on tarpeen minkä tahansa sovellettavan lain tai asetuksen noudattamiseksi, vastauksena haasteeseen, oikeuden määräykseen, viranomaiskyselyyn tai muuhun oikeusprosessiin, tai kuten katsomme tarpeelliseksi yllä olevassa osiossa "Henkilötietojen käyttö" kuvattujen vaatimusten noudattamisen ja suojauksen kannalta.
  6. Ammattimaiset neuvonantajat.  Voimme jakaa henkilötietojasi henkilöiden, yritysten tai ammattialan yritysten kanssa, jotka tarjoavat Sorrentolle neuvoja ja konsultteja kirjanpitoon, hallintoon, lakiin, verotukseen, rahoitukseen, perintään ja muihin asioihin.

HENKILÖTIETOJEN KANSAINVÄLISET SIIRTOT

Joidenkin Sorrenton yritysten pääkonttori on Yhdysvalloissa, ja meillä on palveluntarjoajia Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Henkilökohtaisia ​​tietojasi voidaan kerätä, käyttää ja tallentaa Yhdysvalloissa tai muissa paikoissa kotimaasi ulkopuolella. Yksityisyyslait paikoissa, joissa käsittelemme henkilötietojasi, eivät välttämättä ole yhtä suojaavia kuin kotimaasi tietosuojalait. Antamalla henkilötietosi, jos sovellettava laki sen sallii, hyväksyt täten nimenomaisesti ja nimenomaisesti tällaisen siirron ja käsittelyn sekä tässä tai sovellettavissa palveluehdoissa määritellyn keräämisen, käytön ja paljastamisen.

Eurooppalaiset käyttäjät voivat tarkastella alla olevaa "Ilmoitus eurooppalaisille käyttäjille" -osiota saadakseen lisätietoja henkilötietojesi siirroista.

TURVALLISUUS

Mikään Internetin kautta tapahtuva tiedonsiirto tai sähköinen tallennustapa ei ole täysin turvallinen. Vaikka käytämmekin kohtuullisia ponnisteluja henkilötietojesi suojaamiseksi luvattoman käytön tai hankinnan aiheuttamilta riskeiltä, ​​emme voi taata henkilötietojesi turvallisuutta.

MUUT VERKKOSIVUT JA PALVELUT

Palvelu voi sisältää linkkejä muille kolmansien osapuolien ylläpitämille verkkosivuille ja verkkopalveluihin. Nämä linkit eivät ole minkään kolmannen osapuolen hyväksyntää tai esitystä, jonka kanssa olemme sidoksissa. Lisäksi sisältöämme voidaan sisällyttää web-sivuille tai verkkopalveluihin, jotka eivät liity meihin. Emme hallitse kolmansien osapuolien verkkosivustoja tai verkkopalveluita, emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta. Muut verkkosivustot ja palvelut noudattavat erilaisia ​​henkilötietojesi keräämiseen, käyttöön ja jakamiseen liittyviä sääntöjä. Kehotamme sinua lukemaan muiden käyttämiesi verkkosivustojen ja verkkopalvelujen tietosuojakäytännöt.

VALINNASI

Tässä osiossa kuvataan kaikkien käyttäjien oikeudet ja valinnat.

  1. Mainoslehtiset. Voit kieltäytyä markkinointiin liittyvistä sähköpostiviesteistä noudattamalla sähköpostin lopussa olevia kieltäytymis- tai tilausohjeita tai ottamalla meihin yhteyttä alla kuvatulla tavalla. Voit edelleen saada palveluun liittyviä ja muita ei-markkinointisähköposteja.
  2. keksit. Vieraile meidän Evästekäytäntö lisätietoja.
  3. Mainosvalinnat. Voit rajoittaa tietojesi käyttöä aihepiiriin perustuvassa mainonnassa estämällä kolmannen osapuolen evästeet selaimesi asetuksista, käyttämällä selaimen laajennuksia/laajennuksia ja/tai käyttämällä mobiililaitteesi asetuksia rajoittaaksesi verkkotunnukseen liittyvän mainostunnuksen käyttöä. mobiililaitteeseesi. Voit myös kieltäytyä seuraaviin alan kieltäytymisohjelmiin osallistuvien yritysten kiinnostuksiin perustuvista mainoksista käymällä linkitetyillä verkkosivustoilla: Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp), European Interactive Digital Advertising Alliance (eurooppalaisille käyttäjille – http://www.youronlinechoices.eu/), ja Digital Advertising Alliance (optout.aboutads.info). Tässä kuvatut opt-out-asetukset on määritettävä jokaisessa laitteessa ja/tai selaimessa, jota haluat käyttää. Huomaa, että saatamme myös työskennellä sellaisten yritysten kanssa, jotka tarjoavat omia kieltäytymismekanismeja tai eivät osallistu yllä kuvattuihin mekanismeihin, joten jopa kieltäytymisen jälkeen saatat silti saada joitain evästeitä ja kiinnostuksiin perustuvia mainoksia muilta yritykset. Jos poistat aihepiiriin perustuvat mainokset käytöstä, näet edelleen mainoksia verkossa, mutta ne saattavat olla sinulle vähemmän tärkeitä.
  4. Eivät seuraa. Jotkut selaimet voidaan määrittää lähettämään "Älä seuraa" -signaaleja käyttämillesi online-palveluille. Emme tällä hetkellä vastaa "Älä seuraa"- tai vastaaviin signaaleihin. Lisätietoja "Do Not Track" -toiminnosta on osoitteessa http://www.allaboutdnt.com.
  5. Kieltäytyy antamasta tietoja. Meidän on kerättävä henkilötietoja tiettyjen palvelujen tarjoamiseksi. Jos et anna pyydettyjä tietoja, emme välttämättä pysty tarjoamaan näitä palveluita.

HUOMIO EUROOPPALAISILLE KÄYTTÄJILLE

Tässä osiossa annetut tiedot koskevat vain henkilöitä Euroopan unionissa, Euroopan talousalueella ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa (yhteisesti "Eurooppa").

Ellei toisin mainita, viittaukset "henkilötietoihin" tässä tietosuojakäytännössä vastaavat "henkilötietoja", joihin sovelletaan Euroopan tietosuojalainsäädäntöä. 

  1. ohjain.  Tarvittaessa tämän tietosuojakäytännön kattamien henkilötietojesi rekisterinpitäjä Euroopan tietosuojalainsäädännössä on Sorrento-yksikkö, joka tarjoaa Sivuston tai Palvelun.
  2. Käsittelyn oikeusperustat. Tässä tietosuojakäytännössä kuvattu henkilötietojesi käsittelyn oikeudellinen perusta riippuu henkilötietojen tyypistä ja erityisestä asiayhteydestä, jossa käsittelemme niitä. Oikeusperustat, joihin yleensä luotamme, on kuitenkin esitetty alla olevassa taulukossa. Luotamme oikeutettuihin etuihimme oikeusperustanamme vain, jos sinuun kohdistuva vaikutus ei syrjäytä näitä etuja (ellei meillä ole suostumustasi tai käsittelymme on muuten lain edellyttämä tai sallittu). Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelyn oikeusperustasta, ota meihin yhteyttä osoitteessa privacy@sorrentotherapeutics.com.
Käsittelyn tarkoitus (kuten yllä on kuvattu kohdassa "Henkilötietojen käyttö")Oikeusperusta
Palvelun tarjoamiseenKäsittely on tarpeen Palvelun toimintaamme koskevan sopimuksen toteuttamiseksi tai pyytämiesi toimenpiteiden suorittamiseksi ennen palveluidemme käyttöönottoa. Jos emme voi käsitellä henkilötietojasi palvelun käyttämisen edellyttämällä tavalla sopimukseen perustuvan välttämättömyyden perusteella, käsittelemme henkilötietojasi tähän tarkoitukseen perustuen oikeutettuun etuamme tarjota sinulle tuotteita tai palveluita, joita käytät ja joita pyydät. 
Tutkimus ja kehitysKäsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme suorittaa tutkimus- ja kehitystyötä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.
Suoramarkkinointi  Käsittely perustuu suostumukseesi, jos sitä edellyttää sovellettava laki. Jos sovellettava laki ei edellytä tällaista suostumusta, käsittelemme henkilötietojasi näihin tarkoituksiin perustuen oikeutettuihin etuihin, jotka liittyvät liiketoimintamme edistämiseen ja räätälöidyn sisällön näyttämiseen.
Aihepiiriin perustuva mainontaKäsittely perustuu suostumukseesi, jos sitä edellyttää sovellettava laki. Jos luotamme suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa suostumuksessasi tai Palvelussa ilmoitetulla tavalla. 
Hakemusten käsittelyynKäsittely perustuu oikeutettuihin etuihimme suorittaa tutkimus- ja kehitystyötä tässä tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.
Lakien ja määräysten noudattaminenKäsittely on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi tai rekrytointiin ja palkkaamiseen liittyvien oikeutettujen etujemme perusteella. Joissakin tapauksissa käsittely voi perustua myös suostumukseesi. Jos luotamme suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa suostumuksessasi tai Palvelussa ilmoitetulla tavalla. 
Vaatimustenmukaisuus, petostentorjunta ja turvallisuusKäsittely on tarpeen lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi tai oikeutettujen etujemme perusteella suojella omia tai muiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta.
Sinun suostumuksellasiKäsittely perustuu suostumukseesi. Jos luotamme suostumuksesi, sinulla on oikeus peruuttaa se milloin tahansa suostumuksessasi tai Palvelussa ilmoitetulla tavalla. 
  1. Käyttö uusiin tarkoituksiin. Voimme käyttää henkilötietojasi syistä, joita ei ole kuvattu tässä tietosuojakäytännössä, jos se on lain sallimaa ja syy on yhteensopiva sen tarkoituksen kanssa, jota varten olemme keränneet tiedot. Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi asiaan liittymättömään tarkoitukseen, ilmoitamme sinulle ja selitämme sovellettavan oikeusperustan. 
  2. Säilyttäminen. Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeen keräystarkoituksen täyttämiseksi, mukaan lukien oikeudellisten, kirjanpito- tai raportointivaatimusten täyttäminen, oikeudellisten vaateiden laatiminen ja puolustaminen, petosten ehkäiseminen tai niin kauan kuin se on tarpeen. täyttääksemme lailliset velvoitteemme. 

    Määrittääksemme sopivan henkilötietojen säilytysajan otamme huomioon henkilötietojen määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai luovuttamisesta aiheutuvan mahdollisen haitan riskin, henkilötietojesi käsittelyn tarkoituksen ja sen, voimme saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoilla ja sovellettavien lakisääteisten vaatimusten avulla.
  3. Sinun oikeutesi. Euroopan tietosuojalait antavat sinulle tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi. Voit pyytää meitä ryhtymään seuraaviin toimiin hallussamme olevien henkilötietojesi suhteen:
    • Pääsy. Antaa sinulle tietoja henkilötietojesi käsittelystä ja antaa sinulle pääsyn henkilötietoihisi.
    • Oikea. Päivitä tai korjaa henkilötietojesi epätarkkuudet.
    • Delete. Poista henkilötietosi.
    • Siirtää. Siirrä koneellisesti luettava kopio henkilötiedoistasi sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle.
    • Rajoittaa. Rajoita henkilötietojesi käsittelyä.
    • objekti. Vastusta sitä, että luotamme oikeutettuihin etuihimme henkilötietojesi käsittelyn perustana, joka vaikuttaa oikeuksiisi. 

      Voit lähettää nämä pyynnöt ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa privacy@sorrentotherapeutics.com tai alla olevaan postiosoitteeseen. Saatamme pyytää sinulta tiettyjä tietoja, joiden avulla voimme vahvistaa henkilöllisyytesi ja käsitellä pyyntösi. Sovellettava laki voi edellyttää tai sallia meidän hylätä pyyntösi. Jos hylkäämme pyyntösi, kerromme sinulle syyn laillisten rajoitusten mukaisesti. Jos haluat tehdä valituksen henkilötietojesi käytöstä tai vastauksestamme henkilökohtaisia ​​tietojasi koskeviin pyyntöihisi, voit ottaa meihin yhteyttä tai lähettää valituksen lainkäyttöalueesi tietosuojaviranomaiselle. Löydät tietosuojaviranomaisen tätä
  4. Rajat ylittävä tiedonsiirto. Jos siirrämme henkilötietosi Euroopan ulkopuoliseen maahan siten, että meidän on sovellettava henkilötietoihisi lisäsuojatoimia Euroopan tietosuojalakien mukaisesti, teemme niin. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tällaisista siirroista tai sovelletuista erityisistä suojatoimista.

YHTEYSTIEDOT USA: ssa

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tietosuojakäytännöstämme tai muista tietosuoja- tai tietoturvaongelmista, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen privacy@sorrentotherapeutics.com tai kirjoita meille alla olevaan osoitteeseen: Sorrento Therapeutics, Inc.
4955 Directors Place
San Diego, CA 92121
HUOM: Laki