Privatlivspolitikken

« Tilbage til Pipeline

FORTROLIGHEDSPOLITIK

Ikrafttrædelsesdato: 14. juni 2021

Denne privatlivspolitik (“Privatlivspolitikken”) forklarer hvordan Sorrento Therapeutics, Inc. og dets tilknyttede selskaber og datterselskaber (samlet, "Sorrento, ""us, ""we, "Eller"vores”) indsamler, bruger og deler dine personlige oplysninger i forbindelse med de websteder, applikationer og portaler, vi driver, som linker til denne fortrolighedspolitik (samlet kaldet ”Webstedet”), vores sociale mediesider og vores e-mail-kommunikation (samlet og sammen med webstedet, ”Service").

Denne privatlivspolitik gælder ikke nødvendigvis for personlige oplysninger, som du måtte have givet eller vil give os i andre indstillinger end af eller gennem webstedet. Separate eller yderligere privatlivspolitikker kan gælde for personlige oplysninger, som ellers indsamles af Sorrento, såsom i forbindelse med vores kliniske forsøg, patientlaboratorietjenester eller COVISTIX-produkter. Sorrento forbeholder sig retten til til enhver tid at ændre denne fortrolighedspolitik. Hvis vi foretager revisioner, der ændrer den måde, vi indsamler, bruger eller deler personlige oplysninger på, vil vi offentliggøre disse ændringer i denne privatlivspolitik. Du bør gennemgå denne fortrolighedspolitik med jævne mellemrum, så du holder dig ajour med vores mest aktuelle politikker og praksis. Vi noterer ikrafttrædelsesdatoen for den seneste version af vores privatlivspolitik øverst i denne privatlivspolitik. Din fortsatte brug af Tjenesten efter offentliggørelse af ændringer udgør din accept af sådanne ændringer.

INDSAMLING AF PERSONOPLYSNINGER

  1. Personlige oplysninger, du giver.  Vi kan indsamle følgende personlige oplysninger, som du giver gennem vores tjeneste eller på anden måde:
    • Kontakt information, såsom navn, e-mailadresse, postadresse, telefonnummer og placering.
    • Faglig information, såsom jobtitel, organisation, NPI-nummer eller ekspertiseområde.
    • Kontooplysninger, såsom brugernavn og adgangskode, du opretter, hvis du tilgår vores kundeportal, sammen med andre registreringsdata.
    • Indstillinger, såsom dine markedsførings- eller kommunikationspræferencer.
    • Kommunikation, herunder oplysninger i forbindelse med dine henvendelser til os og enhver feedback, du giver, når du kommunikerer med os.
    • Ansøgers oplysninger, såsom dit CV, CV, ansættelsesinteresser og andre oplysninger, du måtte give, når du ansøger om et job eller en mulighed hos os eller anmoder om oplysninger om beskæftigelsesmuligheder gennem Tjenesten.
    • Andre oplysninger som du vælger at give, men som ikke er angivet specifikt her, som vi vil bruge som beskrevet i denne fortrolighedspolitik eller som på anden måde oplyst på tidspunktet for indsamlingen.
  2. Personlige oplysninger indsamlet automatisk. Vi, vores tjenesteudbydere og vores forretningspartnere kan automatisk logge oplysninger om dig, din computer eller din mobile enhed og din aktivitet over tid på vores Tjeneste og andre websteder og onlinetjenester, såsom:
    • Information om online aktivitet, såsom det websted, du besøgte, før du browsede til Tjenesten, sider eller skærmbilleder, du har set, hvor lang tid du har brugt på en side eller skærm, navigationsstier mellem sider eller skærme, oplysninger om din aktivitet på en side eller skærm, adgangstider og adgangens varighed.
    • information Device, såsom din computer eller mobilenheds operativsystemtype og versionsnummer, trådløs operatør, producent og model, browsertype, skærmopløsning, IP-adresse, unikke identifikatorer og generelle placeringsoplysninger såsom by, stat eller geografisk område.
  3. Cookies og lignende teknologier. Som mange onlinetjenester bruger vi cookies og lignende teknologier til at lette nogle af vores automatiske dataindsamling, herunder:
    • Cookies, som er tekstfiler, som websteder gemmer på en besøgendes enhed for entydigt at identificere den besøgendes browser eller for at gemme oplysninger eller indstillinger i browseren med det formål at hjælpe dig med at navigere mellem siderne effektivt, huske dine præferencer, aktivere funktionalitet, hjælpe os med at forstå brugeraktivitet og mønstre og facilitering af online annoncering. For mere information, besøg venligst vores Cookie Policy.
    • Web-beacons, også kendt som pixeltags eller klare GIF'er, som typisk bruges til at demonstrere, at en webside eller e-mail blev tilgået eller åbnet, eller at bestemt indhold blev set eller klikket på, typisk for at kompilere statistikker om brug af websteder og succes med marketingkampagner.
  4. Personlige oplysninger modtaget fra tredjeparter. Vi kan også modtage personlige oplysninger om dig fra tredjeparter, såsom vores forretningspartnere, kunder, leverandører, datterselskaber og tilknyttede selskaber, dataudbydere, marketingpartnere og offentligt tilgængelige kilder, såsom sociale medieplatforme. 
  5. Henvisninger. Brugere af Tjenesten kan have mulighed for at henvise kolleger eller andre kontakter til os og dele deres kontaktoplysninger. Giv os venligst ikke nogens kontaktoplysninger, medmindre du har deres tilladelse til det.
  6. Følsomme personlige oplysninger. Medmindre vi specifikt anmoder om det, beder vi dig om ikke at give os nogen følsomme personlige oplysninger (f.eks. oplysninger relateret til race eller etnisk oprindelse, politiske holdninger, religion eller andre overbevisninger, sundhed, biometri eller genetiske karakteristika, kriminel baggrund eller fagforeningsmedlemskab ) på eller gennem tjenesten eller på anden måde til os.

BRUG AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Vi kan bruge dine personlige oplysninger til følgende formål og som ellers beskrevet enten i denne fortrolighedspolitik eller på tidspunktet for indsamlingen.

  1. At levere tjenesten. Vi kan bruge dine personlige oplysninger til at:
    • levere og drive tjenesten og vores forretning;
    • overvåge og forbedre din oplevelse på tjenesten;
    • oprette og vedligeholde din konto på vores applikationer eller portaler;
    • gennemgå og besvare dine anmodninger eller forespørgsler;
    • kommunikere med dig om tjenesten og anden relateret kommunikation; og
    • levere materialer, produkter og tjenester, du anmoder om.
  2. Forskning og udvikling.  Vi kan bruge dine oplysninger til forsknings- og udviklingsformål, herunder til at forbedre tjenesten, forstå og analysere brugstendenser og præferencer for vores brugere og udvikle nye funktioner, funktionalitet og tjenester. Som en del af disse aktiviteter kan vi skabe aggregerede, afidentificerede eller andre anonyme data fra personlige oplysninger, vi indsamler. Vi gør personlige oplysninger til anonyme data ved at fjerne oplysninger, der gør dataene personligt identificerbare for dig. Vi kan bruge disse anonyme data og dele dem med tredjeparter til vores lovlige forretningsformål, herunder for at analysere og forbedre tjenesten og promovere vores forretning.
  3. Direkte marketing. Vi kan sende dig Sorrento-relateret eller anden direkte markedsføringskommunikation som tilladt ved lov. Du kan fravælge vores markedsføringskommunikation som beskrevet i afsnittet "Dine valg" nedenfor.  
  4. Interessebaseret reklame. Vi kan arbejde med tredjeparts reklamevirksomheder og sociale medievirksomheder for at hjælpe os med at annoncere for vores virksomhed og vise annoncer på vores Tjeneste og andre websteder. Disse virksomheder kan bruge cookies og lignende teknologier til at indsamle oplysninger om dig (herunder enhedsdata og onlineaktivitetsdata beskrevet ovenfor) over tid på tværs af vores Tjeneste og andre websteder og tjenester eller din interaktion med vores e-mails og bruge disse oplysninger til at vise annoncer, der de tror vil interessere dig. Du kan lære mere om dine valg for at begrænse interessebaseret annoncering i afsnittet "Dine valg" nedenfor. 
  5. Rekruttering og behandling af ansøgninger.  I forbindelse med vores rekrutteringsaktiviteter eller dine ansøgninger eller forespørgsler vedrørende beskæftigelsesmuligheder hos Sorrento via tjenesten, kan vi bruge dine personlige oplysninger til at evaluere ansøgninger, svare på forespørgsler, gennemgå legitimationsoplysninger, kontaktreferencer, udføre baggrundstjek og andre sikkerhedsvurderinger og på anden måde bruge personlige oplysninger til HR- og ansættelsesrelaterede formål.
  6. At overholde love og regler. Vi vil bruge dine personlige oplysninger, som vi mener er nødvendige eller passende for at overholde gældende love, lovlige anmodninger og juridiske processer, såsom at reagere på stævninger eller anmodninger fra statslige myndigheder.
  7. Til overholdelse, forebyggelse af bedrageri og sikkerhed. Vi kan bruge dine personlige oplysninger og videregive dem til retshåndhævende myndigheder, offentlige myndigheder og private parter, som vi mener er nødvendigt eller passende for at: (a) opretholde sikkerheden, sikkerheden og integriteten af ​​vores service, produkter og tjenester, forretninger, databaser og andre teknologiske aktiver; (b) beskytte vores, dine eller andres rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom (herunder ved at fremsætte og forsvare juridiske krav); (c) revidere vores interne processer for overholdelse af juridiske og kontraktlige krav og interne politikker; (d) håndhæve de vilkår og betingelser, der styrer Tjenesten; og (e) forhindre, identificere, efterforske og afskrække svigagtig, skadelig, uautoriseret, uetisk eller ulovlig aktivitet, herunder cyberangreb og identitetstyveri.
  8. Med dit samtykke. I nogle tilfælde kan vi specifikt bede dig om dit samtykke til at indsamle, bruge eller dele dine personlige oplysninger, såsom når det er påkrævet ved lov.

DELING AF PERSONOPLYSNINGER

Vi kan dele dine personlige oplysninger med de enheder og personer, der er anført nedenfor eller som på anden måde beskrevet i denne fortrolighedspolitik eller på indsamlingsstedet.

  1. Relaterede virksomheder.  Vi kan dele oplysninger indsamlet om dig med ethvert medlem af vores gruppe af virksomheder, herunder tilknyttede selskaber, vores ultimative holdingselskab og dets datterselskaber. For eksempel vil vi dele dine personlige oplysninger med vores relaterede virksomheder for at levere vores produkter og tjenester til dig, hvor andre virksomheder inden for vores gruppe udfører komponenter af det fulde servicetilbud.
  2. Service-udøvere.  Vi deler personlige oplysninger med tredjeparter og enkeltpersoner, der udfører funktioner på vores vegne og hjælper os med at drive vores forretning. For eksempel hjælper tjenesteudbydere os med at udføre webstedshosting, vedligeholdelsestjenester, databasestyring, webanalyse, markedsføring og andre formål.
  3. Annonceringspartnere.  Vi kan også dele personlige oplysninger indsamlet om dig med tredjeparter, som vi samarbejder med til reklamekampagner, konkurrencer, særlige tilbud eller andre begivenheder eller aktiviteter i forbindelse med vores tjeneste, eller som indsamler oplysninger om din aktivitet på tjenesten og andre onlinetjenester for at hjælpe os med at annoncere for vores produkter og service, og/eller bruge hashed kundelister, som vi deler med dem, til at levere annoncer til dig og til lignende brugere på deres platforme.
  4. Virksomhedsoverdragere.  Vi kan videregive personlige oplysninger indsamlet om dig med tredjeparter i forbindelse med enhver forretningstransaktion (eller potentiel transaktion), der involverer en fusion, salg af selskabsaktier eller aktiver, finansiering, opkøb, konsolidering, omorganisering, frasalg eller opløsning af hele eller en del af vores virksomhed (herunder i forbindelse med en konkursbehandling eller lignende).
  5. Myndigheder, retshåndhævelse og andre.  Vi kan også videregive oplysninger indsamlet om dig til retshåndhævende myndigheder, offentlige myndigheder og private parter, hvis videregivelse er nødvendig for at overholde enhver gældende lov eller regulering, som svar på en stævning, retskendelse, statslig forespørgsel eller anden juridisk proces, eller som vi mener er nødvendigt for overholdelse og beskyttelsesformål beskrevet i afsnittet med titlen "Brug af personlige oplysninger" ovenfor.
  6. Professionelle rådgivere.  Vi kan dele dine personlige oplysninger med personer, virksomheder eller professionelle firmaer, der giver Sorrento rådgivning og rådgivning inden for regnskabsmæssige, administrative, juridiske, skattemæssige, finansielle, inkasso- og andre forhold.

INTERNATIONAL OVERFØRSEL AF PERSONOPLYSNINGER

Nogle Sorrento-virksomheder har hovedkontor i USA, og vi har tjenesteudbydere i USA og andre lande. Dine personlige oplysninger kan blive indsamlet, brugt og opbevaret i USA eller andre steder uden for dit hjemland. Fortrolighedslovene på de steder, hvor vi håndterer dine personlige oplysninger, er muligvis ikke så beskyttende som privatlivslovene i dit hjemland. Ved at give dine personlige oplysninger, hvor gældende lovgivning tillader det, giver du hermed specifikt og udtrykkeligt samtykke til en sådan overførsel og behandling og indsamlingen, brugen og videregivelsen angivet heri eller i eventuelle gældende servicevilkår.

Europæiske brugere kan se afsnittet nedenfor med titlen "Meddelelse til europæiske brugere" for yderligere information om enhver overførsel af dine personlige oplysninger.

SIKKERHED

Ingen transmissionsmetode over internettet eller elektronisk lagringsmetode er fuldstændig sikker. Selvom vi gør en rimelig indsats for at beskytte dine personlige oplysninger mod risici ved uautoriseret adgang eller erhvervelse, kan vi ikke garantere sikkerheden af ​​dine personlige oplysninger.

ANDRE WEBSTEDER OG TJENESTER

Tjenesten kan indeholde links til andre websteder og onlinetjenester, der drives af tredjeparter. Disse links er ikke en godkendelse af, eller repræsentation, som vi er tilknyttet, nogen tredjepart. Derudover kan vores indhold være inkluderet på websider eller onlinetjenester, der ikke er knyttet til os. Vi kontrollerer ikke tredjeparters websteder eller onlinetjenester, og vi er ikke ansvarlige for deres handlinger. Andre websteder og tjenester følger andre regler vedrørende indsamling, brug og deling af dine personlige oplysninger. Vi opfordrer dig til at læse privatlivspolitikkerne for de andre websteder og onlinetjenester, du bruger.

DINE VALG

I dette afsnit beskriver vi de rettigheder og valg, der er tilgængelige for alle brugere.

  1. Salgsfremmende e-mails. Du kan fravælge marketingrelaterede e-mails ved at følge instruktionerne om fravalg eller afmelding nederst i e-mailen eller ved at kontakte os som beskrevet nedenfor. Du kan fortsætte med at modtage servicerelaterede og andre ikke-markedsførings-e-mails.
  2. Cookies. Besøg venligst vores Cookiepolitik for mere information.
  3. Annoncevalg. Du kan begrænse brugen af ​​dine oplysninger til interessebaseret annoncering ved at blokere tredjepartscookies i dine browserindstillinger, bruge browser-plugins/udvidelser og/eller bruge dine mobilenhedsindstillinger til at begrænse brugen af ​​det annoncerings-id, der er forbundet med din mobile enhed. Du kan også fravælge interessebaserede annoncer fra virksomheder, der deltager i følgende brancheopt-out-programmer ved at besøge de linkede websteder: Network Advertising Initiative (http://www.networkadvertising.org/managing/opt_out.asp), European Interactive Digital Advertising Alliance (for europæiske brugere – http://www.youronlinechoices.eu/), og Digital Advertising Alliance (optout.aboutads.info). Fravalgspræferencerne beskrevet her skal indstilles på hver enhed og/eller browser, som du ønsker, at de skal gælde for. Bemærk venligst, at vi også kan arbejde med virksomheder, der tilbyder deres egne fravalgsmekanismer eller ikke deltager i de fravalgsmekanismer, der er beskrevet ovenfor, så selv efter fravalg kan du stadig modtage nogle cookies og interessebaserede annoncer fra andre virksomheder. Hvis du fravælger interessebaserede annoncer, vil du stadig se annoncer online, men de kan være mindre relevante for dig.
  4. Do Not Track. Nogle browsere kan være konfigureret til at sende "Do Not Track"-signaler til de onlinetjenester, du besøger. Vi reagerer i øjeblikket ikke på "Do Not Track" eller lignende signaler. For at lære mere om "Do Not Track", besøg venligst http://www.allaboutdnt.com.
  5. Afviser at give oplysninger. Vi er nødt til at indsamle personlige oplysninger for at levere visse tjenester. Hvis du ikke giver de ønskede oplysninger, er vi muligvis ikke i stand til at levere disse tjenester.

MEDDELELSE TIL EUROPÆISKE BRUGERE

Oplysningerne i dette afsnit gælder kun for enkeltpersoner i Den Europæiske Union, Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Det Forenede Kongerige (samlet, "Europa").

Medmindre andet er angivet, er henvisninger til "personlige oplysninger" i denne fortrolighedspolitik ækvivalente med "personlige data" underlagt europæisk databeskyttelseslovgivning. 

  1. controller.  Hvor det er relevant, er den registeransvarlige for dine personlige oplysninger, der er omfattet af denne privatlivspolitik i forbindelse med europæisk databeskyttelseslovgivning, den Sorrento-enhed, der leverer webstedet eller tjenesten.
  2. Retsgrundlag for behandling. Det juridiske grundlag for vores behandling af dine personoplysninger som beskrevet i denne privatlivspolitik vil afhænge af typen af ​​personoplysninger og den specifikke kontekst, vi behandler dem i. De retsgrundlag, vi typisk stoler på, er dog angivet i tabellen nedenfor. Vi stoler kun på vores legitime interesser som vores juridiske grundlag, hvor disse interesser ikke tilsidesættes af indvirkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke, eller vores behandling på anden måde er påkrævet eller tilladt ved lov). Hvis du har spørgsmål til det juridiske grundlag for, hvordan vi behandler dine personoplysninger, så kontakt os på privacy@sorrentotherapeutics.com.
Behandlingsformål (som beskrevet ovenfor i afsnittet "Brug af personlige oplysninger")Retsgrundlag
At levere tjenestenBehandling er nødvendig for at udføre kontrakten, der styrer vores drift af tjenesten, eller for at tage skridt, som du anmoder om, før du ansætter vores tjenester. Hvor vi ikke kan behandle dine personoplysninger som påkrævet for at drive Tjenesten på grund af kontraktmæssig nødvendighed, behandler vi dine personoplysninger til dette formål baseret på vores legitime interesse i at give dig de produkter eller tjenester, du får adgang til og anmoder om. 
Forskning og UdviklingBehandling er baseret på vores legitime interesser i at udføre forskning og udvikling som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.
Direkte marketing  Behandling er baseret på dit samtykke, hvor dette samtykke er påkrævet i henhold til gældende lovgivning. Hvor et sådant samtykke ikke er påkrævet af gældende lovgivning, behandler vi dine personlige oplysninger til disse formål baseret på vores legitime interesser i at promovere vores virksomhed og vise dig skræddersyet relevant indhold.
Interessebaseret reklameBehandling er baseret på dit samtykke, hvor dette samtykke er påkrævet i henhold til gældende lovgivning. Hvor vi stoler på dit samtykke, har du ret til at trække det tilbage til enhver tid på den måde, som er angivet, når du giver samtykke, eller i tjenesten. 
At behandle ansøgningerBehandling er baseret på vores legitime interesser i at udføre forskning og udvikling som beskrevet i denne fortrolighedspolitik.
At overholde love og reglerBehandling er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser eller baseret på vores legitime interesser i rekruttering og ansættelse. I nogle tilfælde kan behandlingen også være baseret på dit samtykke. Hvor vi stoler på dit samtykke, har du ret til at trække det tilbage når som helst på den måde, som er angivet, når du giver samtykke, eller i tjenesten. 
Til overholdelse, forebyggelse af bedrageri og sikkerhedBehandling er nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser eller baseret på vores legitime interesser i at beskytte vores eller andres rettigheder, privatliv, sikkerhed eller ejendom.
Med dit samtykkeBehandlingen er baseret på dit samtykke. Hvor vi stoler på dit samtykke, har du ret til at trække det tilbage til enhver tid på den måde, som er angivet, når du giver samtykke, eller i tjenesten. 
  1. Brug til nye formål. Vi kan bruge dine personlige oplysninger af årsager, der ikke er beskrevet i denne fortrolighedspolitik, hvor det er tilladt ved lov, og årsagen er forenelig med det formål, som vi indsamlede dem til. Hvis vi skal bruge dine personoplysninger til et ikke-relateret formål, giver vi dig besked og forklarer det gældende retsgrundlag. 
  2. Retention. Vi opbevarer dine personoplysninger så længe det er nødvendigt for at opfylde formålet med indsamlingen, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav, for at etablere og forsvare juridiske krav, til forebyggelse af bedrageri eller så længe det er nødvendigt for at opfylde vores juridiske forpligtelser. 

    For at bestemme den passende opbevaringsperiode for personoplysninger overvejer vi mængden, arten og følsomheden af ​​personoplysningerne, den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, de formål, hvortil vi behandler dine personoplysninger, og om vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovkrav.
  3. Dine rettigheder. Europæiske databeskyttelseslove giver dig visse rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger. Du kan bede os om at tage følgende handlinger i forhold til dine personlige oplysninger, som vi har:
    • Adgang. Give dig information om vores behandling af dine personoplysninger og give dig adgang til dine personoplysninger.
    • Korrekt. Opdater eller ret unøjagtigheder i dine personlige oplysninger.
    • Slette. Slet dine personlige oplysninger.
    • Overfør. Overfør en maskinlæsbar kopi af dine personlige oplysninger til dig eller en tredjepart efter eget valg.
    • begrænse. Begræns behandlingen af ​​dine personlige oplysninger.
    • Object. Indsigelse mod vores tillid til vores legitime interesser som grundlag for vores behandling af dine personlige oplysninger, der påvirker dine rettigheder. 

      Du kan indsende disse anmodninger ved at kontakte os på privacy@sorrentotherapeutics.com eller på nedenstående postadresse. Vi kan anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og behandle din anmodning. Gældende lov kan kræve eller tillade os at afvise din anmodning. Hvis vi afslår din anmodning, vil vi fortælle dig hvorfor, underlagt lovmæssige begrænsninger. Hvis du gerne vil indsende en klage over vores brug af dine personlige oplysninger eller vores svar på dine anmodninger vedrørende dine personlige oplysninger, kan du kontakte os eller indsende en klage til databeskyttelsesmyndigheden i din jurisdiktion. Du kan finde din databeskyttelsesmyndighed her
  4. Grænseoverskridende dataoverførsel. Hvis vi overfører dine personlige oplysninger til et land uden for Europa, således at vi er forpligtet til at anvende yderligere sikkerhedsforanstaltninger på dine personlige oplysninger i henhold til europæiske databeskyttelseslove, vil vi gøre det. Kontakt os venligst for yderligere oplysninger om sådanne overførsler eller de anvendte specifikke sikkerhedsforanstaltninger.

KONTAKT OS

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om vores privatlivspolitik eller ethvert andet privatlivs- eller sikkerhedsproblem, bedes du sende os en e-mail på privacy@sorrentotherapeutics.com eller skriv til os på nedenstående adresse: Sorrento Therapeutics, Inc.
4955 Bestyrelsesplads
San Diego, CA 92121
ATTN: Lovligt